Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sol de America Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2246
Sol de America La Sosias
tin 8 Tactiek menonzo
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36 gemiddelde waardering 36.1
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


14e minuut.
Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez rent richting de bal. Ursprung onderschept slim de pass. Chorafas is nu in balbezit. Chorafas schiet op doel. Pilara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jahnukainen geeft de bal voor. Inworp. Chodoba met een snelle inworp. Garkusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garkusha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tupãzinho met de inworp. Garkusha is nu in balbezit. Garkusha passt de bal in één keer door. Magrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol de America - La Sosias 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol de America 62%, La Sosias 38%.
Sol de America - La Sosias 0:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carreño Santos komt het veld opgelopen. Bonnet komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Chodoba probeert naar een medespeler te passen. Duracz is nu in balbezit. Toledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Ferda komt het veld opgelopen. Ferda met een snelle inworp. Garkusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garkusha geeft een lange en hoge pass. Pilara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ursprung met een sublieme pass. Garkusha met een sublieme pass. Jahnukainen is nu in balbezit. Ferda onderschept slim de pass. Ferda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Tassone komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Kwiecień komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung geeft een lange en hoge pass. Daar is Lúpica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferda is nu in balbezit. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Pilara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol de America 61%, La Sosias 39%.
Sol de America - La Sosias 0:1