Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Altrinchan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4283
Altrinchan Manyacarajo
NedStone Tactiek Ley del Offside
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal zonder na te denken. Pelayo geeft een hoge lob. Bica rent richting de bal. Bica probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mendivil verovert de bal door een tackle van achteren. Mendivil probeert naar een medespeler te passen. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Manyacarajo 0:1

20e minuut.
Dervas geeft een hoge lob. Bica kopt de bal weg. Toró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olave is nu in balbezit. Olave schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Nesi geeft een hoge lob. Bellingham heeft problemen om de bal te vangen. Dervas speelt de bal door. Olave is nu in balbezit. Olave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Abraham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellingham rent richting de bal. Dervas verovert de bal door een tackle van achteren. Dervas geeft een hoge lob. Olave springt en kopt de bal. Azoulay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Borovci rent richting de bal. Borovci geeft een hoge lob. Olave kopt de bal weg. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Makriev probeert de bal met de borst te controleren. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica passt de bal met de wreef. Olave rent richting de bal. Olave haalt uit met een fantastische trap. Azoulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel. Azoulay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Manyacarajo 0:2

45e minuut.
Barakov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 64%, Manyacarajo 36%.
Altrinchan - Manyacarajo 0:2

70e minuut.
Brandón is nu in balbezit. Brandón passt de bal in één keer door. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 54%, Manyacarajo 46%.
Altrinchan - Manyacarajo 0:2