Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The College
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4292
BPFC 1912 FC Voivodino
5BBP122 Tactiek N1
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Kosov met een sublieme pass. Bezinski probeert naar een medespeler te passen. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vosáhlo passt de bal in één keer door. Strukar rent richting de bal. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nonchev rent richting de bal. Wijnstekers verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnstekers met een sublieme pass. Vosáhlo heeft problemen om de bal te vangen. Vosáhlo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosáhlo verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar is nu in balbezit. Strukar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nonchev de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gaidarov onderschept slim de pass. Gaidarov probeert naar een medespeler te passen. Iochev rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakobchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Albajrami passt de bal met de wreef. Kontorinis is nu in balbezit. Kontorinis passt de bal met de wreef. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Albajrami passt de bal met de wreef. Yakobchev is nu in balbezit. Paunov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Paunov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paunov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BPFC 1912 66%, FC Voivodino 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BPFC 1912 - FC Voivodino 0:0

47e minuut.
Albajrami passt de bal met de wreef. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis geeft een hoge lob. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ... Nanov bokst de bal weg.

49e minuut.
Vosáhlo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barakov. Vosáhlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wijnstekers met een snel genomen vrije trap. Vosáhlo rent richting de bal. Vosáhlo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Rankov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borimirov is nu in balbezit. Borimirov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Strukar de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Iochev geeft de bal voor. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski geeft de bal voor. Kosov is nu in balbezit. Kosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - FC Voivodino 1:0

74e minuut.
Iochev rent richting de bal. Iochev geeft een lange en hoge pass. Kosov is nu in balbezit. Kosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BPFC 1912 - FC Voivodino 2:0

86e minuut.
Borimirov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontorinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Nanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Kosovski rent richting de bal. Strukar onderschept slim de pass. Kontorinis geeft een hoge lob. Vosáhlo is nu in balbezit. Vosáhlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Albajrami is nu in balbezit. Albajrami met een sublieme pass. Vosáhlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BPFC 1912 59%, FC Voivodino 41%.
BPFC 1912 - FC Voivodino 2:0