Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: St Mary's
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7538
FC Southampton FK Budale Reunited
3 csati Tactiek 523
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 42
outstanding Schieten weak
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Mauch onderschept slim de pass. Mauch geeft een hoge lob. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Vukas kopt de bal weg. Durleci rent richting de bal. Brkić begaat een overtreding. Brkić krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Vadnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai geeft een lange en hoge pass. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel. Trišović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă geeft de bal voor. Pancinha kopt de bal weg. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Vadnai de bal. Pancinha rent richting de bal. Pancinha passt de bal in één keer door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durleci is nu in balbezit. Greco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durleci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Katona neemt zijn aanloop. Trišović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Katona rent richting de bal. Katona haalt uit met een fantastische trap. Trišović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Vukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha passt de bal met de wreef. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - FK Budale Reunited 1:0

31e minuut.
Winther maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Vadnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrupskelis speelt de bal door. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Skrupskelis rent richting de bal. Grozdić rent richting de bal. Skrupskelis onderschept slim de pass. Skrupskelis geeft de bal voor. Durleci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bošnjak geeft de bal voor. Katona is nu in balbezit. Šatara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šatara krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Vadnai speelt de bal door. Durleci is nu in balbezit. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha draait met de bal, schiet en ... Trišović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - FK Budale Reunited 2:0

44e minuut.
Grozdić geeft een hoge lob. Inworp. Vadnai met de inworp. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Southampton 34%, FK Budale Reunited 66%.
FC Southampton - FK Budale Reunited 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafara komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šatara bereikt de bal nog maar net als eerste. Šatara passt de bal in één keer door. Krsteski rent richting de bal. Krsteski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Brkić is nu in balbezit. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă speelt de bal door. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Palme komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Burgos Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Skrupskelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrupskelis passt de bal met de wreef. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - FK Budale Reunited 3:0

64e minuut.
Skrupskelis met de inworp. Pancinha geeft een hoge lob. Daar is Kafara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kafara rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Dobrotă met een snelle inworp. Skrupskelis is nu in balbezit. Skrupskelis geeft een hoge lob. Pancinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Trišović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Southampton - FK Budale Reunited 4:0

68e minuut.
Daar is Katona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadnai is nu in balbezit. Vadnai geeft een lange en hoge pass. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Grozdić passt de bal in één keer door. Skrupskelis rent richting de bal. Skrupskelis passt de bal met de wreef. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Slavković is nu in balbezit. Dobrotă onderschept slim de pass. Dobrotă met een sublieme pass. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara draait met de bal, schiet en ... Trišović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Palme rent richting de bal. Palme geeft de bal voor. Durleci kopt de bal weg. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dobrotă geeft de bal voor. Greco kopt de bal weg. Palme rent richting de bal. Palme passt de bal in één keer door. Pancinha rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skrupskelis neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Southampton 50%, FK Budale Reunited 50%.
FC Southampton - FK Budale Reunited 4:0