Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: *PIWOŻŁOPY* Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6570
*PIWOŻŁOPY* Die Wilden Widder
1nz Tactiek GGJ001
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


10e minuut.
Bukraba geeft de bal voor. Velagić speelt de bal door. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 1:0

23e minuut.
Roduit is nu in balbezit. Roduit geeft een hoge lob. Bukraba rent richting de bal. Calogiuri verovert de bal door een tackle van achteren. Calogiuri draait met de bal, schiet en ... Wynalda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Velagić speelt de bal door. Filipoiu rent richting de bal. Klungelig pakt Filipoiu de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 2:0

31e minuut.
Bukraba is nu in balbezit. Pasierb verovert de bal door een tackle van achteren. Pasierb met een sublieme pass. Calogiuri rent richting de bal. Calogiuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Calogiuri heeft problemen om de bal te vangen. Piejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogiuri onderschept slim de pass. Calogiuri schiet op doel. Wynalda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 61%, Die Wilden Widder 39%.
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 2:0

46e minuut.
Jáuregui komt het veld opgelopen. Erős komt het veld opgelopen. Popajewski komt het veld opgelopen. Alui-Gheorghe komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De Visser probeert naar een medespeler te passen. Erős bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohliger maakt een afschuwelijke overtreding. Ohliger krijgt een gele kaart. Erős raakt geblesseerd tijdens het duel. Vuorisalmi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bukraba de bal. Calogiuri is nu in balbezit. Calogiuri haalt uit met een fantastische trap. Wynalda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ropa verovert de bal door een tackle van achteren. Ropa met een sublieme pass. Ohliger probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 3:0

63e minuut.
Piejko verovert de bal door een tackle van achteren. Piejko geeft een hoge lob. Jáuregui rent richting de bal. Klungelig pakt Jáuregui de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Alui-Gheorghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 4:0

69e minuut.
Erős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erős geeft een hoge lob. Piejko kopt de bal weg. Popajewski rent richting de bal. Popajewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Krzysztoń geeft een lange en hoge pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 5:0

82e minuut.
Velagić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert De Visser de bal onder controle te krijgen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Alui-Gheorghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 6:0

85e minuut.
Ropa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasierb. Ropa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohliger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jáuregui springt en kopt de bal. Alui-Gheorghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 75%, Die Wilden Widder 25%.
*PIWOŻŁOPY* - Die Wilden Widder 7:0