Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: GREEN TORNADO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9116
GREEN TORNADO Μέγας Αλέξανδρος
5-3-2 Tactiek 541 dm
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Herojewski geeft een lange en hoge pass. Farré is nu in balbezit. Farré passt de bal met de wreef. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek draait met de bal, schiet en ... Buzsáky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Poloczek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 0:1

11e minuut.
Twierdza rent richting de bal. Twierdza passt de bal in één keer door. Farré bereikt de bal nog maar net als eerste. Farré geeft de bal voor. Poloczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Korálek passt de bal met de wreef. Farré heeft problemen om de bal te vangen. Farré geeft de bal voor. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Siarkowski onderschept slim de pass. Siarkowski passt de bal met de wreef. Samedov is nu in balbezit. Samedov geeft de bal voor. Poloczek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vintilă geeft een lange en hoge pass. Özpeker probeert de bal aan de voet te houden. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Tazegül maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 1:1

32e minuut.
Samedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samedov geeft de bal voor. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek haalt uit met een fantastische trap. Buzsáky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 57%, Μέγας Αλέξανδρος 43%.
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 1:2

46e minuut.
Boury komt het veld opgelopen. Pyż komt het veld opgelopen. Banović komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal in één keer door. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar schiet op doel. Tazegül werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 2:2

54e minuut.
Korálek verovert de bal door een tackle van achteren. Korálek met een sublieme pass. Farré probeert naar een medespeler te passen. Poloczek rent richting de bal. Poloczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Tetwin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Muzek komt het veld opgelopen. Bârlădeanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Papazov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poloczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Muża komt het veld opgelopen. Poloczek neemt de penalty, wat een uithaal! Banović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 2:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski passt de bal met de wreef. Muża speelt de bal door. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Tetwin geeft de bal voor. Daar is Papazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek rent richting de bal. Poloczek schiet op doel. Banović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poloczek rent richting de bal. Poloczek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tetwin geeft de bal voor. Daar is Poloczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek draait met de bal, schiet en ... Banović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 55%, Μέγας Αλέξανδρος 45%.
GREEN TORNADO - Μέγας Αλέξανδρος 2:4