Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F_C Bayern München Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5990
F_C Bayern München Manchester FC Fehérvár
442wing Tactiek pilu fulldef
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen solide


1e minuut.
Bielat rent richting de bal. Bielat passt de bal met de wreef. Raquítico rent richting de bal. Raquítico draait met de bal, schiet en ... García Eguren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ucchino is nu in balbezit. Ucchino schiet op doel. Guasca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Faccenda probeert naar een medespeler te passen. Czetwertyński speelt de bal door. Klungelig pakt Bielat de bal. Bielat geeft een lange en hoge pass. Raquítico krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Harangi passt de bal met de wreef. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc is nu in balbezit. Dankó onderschept slim de pass. Dankó draait met de bal, schiet en ... Wiels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dankó is nu in balbezit. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Manchester FC Fehérvár 0:1

16e minuut.
Raquítico passt de bal in één keer door. Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielat passt de bal in één keer door. Ucchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucchino draait met de bal, schiet en ... Guasca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turienzo Álvarez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czetwertyński zal de hoekschop nemen. Raquítico springt en kopt de bal. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro geeft de bal voor. Ucchino kopt de bal weg. Raquítico rent richting de bal. Raquítico schiet op doel. Guasca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielat passt de bal in één keer door. Ucchino rent richting de bal. Ucchino schiet op doel. Guasca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Manchester FC Fehérvár 1:1

45e minuut.
García Eguren onderschept slim de pass. García Eguren passt de bal met de wreef. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Manchester FC Fehérvár 1:2

45e minuut.
Juručić komt het veld opgelopen. Tabaszewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 38%, Manchester FC Fehérvár 62%.
F_C Bayern München - Manchester FC Fehérvár 1:2

47e minuut.
Trung Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Bzdyra met een sublieme pass. Bielat is nu in balbezit. Bielat geeft een lange en hoge pass. Juručić springt en kopt de bal. Guasca bokst de bal weg.

52e minuut.
Trung Hiếu kopt de bal weg. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra met een sublieme pass. Klungelig pakt Bielat de bal. Bielat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trung Hiếu onderschept slim de pass. Trung Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Bielat geeft de bal voor. Juručić springt en kopt de bal. Stancarone heeft problemen om de bal te vangen. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Harangi geeft een hoge lob. Trung Hiếu kopt de bal weg. Bzdyra probeert naar een medespeler te passen. Bielat geeft een lange en hoge pass. Juručić maakt een snoekduik en kopt de bal. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bzdyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielat geeft een lange en hoge pass. Juručić is nu in balbezit. Juručić schiet op doel. Guasca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Juručić speelt de bal door. Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielat probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski schiet op doel. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stancarone geeft een hoge lob. Pinheiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harangi. Pinheiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 35%, Manchester FC Fehérvár 65%.
F_C Bayern München - Manchester FC Fehérvár 1:2