Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Kosmo Team Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8910
Kosmo Team Semente Atomica
k352 Tactiek Atomicamax
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 53.6
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Cozzula onderschept slim de pass. Cozzula met een sublieme pass. Galuppi is nu in balbezit. Galuppi draait met de bal, schiet en ... Chauvin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 1:0

9e minuut.
Tămâie is nu in balbezit. Tuñón onderschept slim de pass. Tuñón passt de bal met de wreef. Myllykangas is nu in balbezit. Myllykangas haalt uit met een fantastische trap. Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Momchilov neemt de hoekschop. Myllykangas heeft problemen om de bal te vangen. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Pfaff geeft de bal voor. Pečulis springt en kopt de bal. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Monachos met een sublieme pass. Klungelig pakt Momchilov de bal. Momchilov speelt de bal door. Myllykangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykangas haalt uit met een fantastische trap. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boloboc geeft een lange en hoge pass. Mikayilov kopt de bal weg. Tămâie heeft problemen om de bal te vangen. Pečulis is nu in balbezit. Pečulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Petriş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rozan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cozzula de bal. Cozzula schiet op doel. Chauvin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tuấn Trung geeft een hoge lob. Tuñón kan de bal niet met de borst controleren. Tămâie geeft een hoge lob. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi geeft een lange en hoge pass. Chauvin bokst de bal weg. Galuppi is nu in balbezit. Galuppi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 2:0

28e minuut.
Pečulis rent richting de bal. Skočibušić onderschept slim de pass. Skočibušić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galuppi de bal. Galuppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mikayilov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tămâie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galuppi is nu in balbezit. Galuppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Petriş met een snelle inworp. Rozan rent richting de bal. Rozan geeft een hoge lob. Chauvin probeert wanhopig de bal te grijpen. Galuppi rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rozan rent richting de bal. Cozzula is nu in balbezit. Opriţa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cozzula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbaru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chauvin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Galuppi passt de bal in één keer door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Cozzula rent richting de bal. Cozzula draait met de bal, schiet en ... Chauvin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Opriţa is nu in balbezit. Cozzula verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cozzula de bal. Cozzula draait met de bal, schiet en ... Chauvin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 41%, Semente Atomica 59%.
Kosmo Team - Semente Atomica 3:0

46e minuut.
Ponce komt het veld opgelopen. Manni komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Barbaru passt de bal in één keer door. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Chauvin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 4:0

48e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal in één keer door. Manni rent richting de bal. Manni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chauvin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal zonder na te denken. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Opriţa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 5:0

50e minuut.
Momchilov is nu in balbezit. Momchilov geeft een lange en hoge pass. Tămâie is nu in balbezit. Pečulis verovert de bal door een tackle van achteren. Pečulis haalt uit met een fantastische trap. Fodor bokst de bal weg.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tămâie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 6:0

57e minuut.
Chauvin probeert naar een medespeler te passen. Rozan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rouvenaz de bal. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Skočibušić geeft een hoge lob. Manni rent richting de bal. Manni heeft problemen om de bal te vangen. Manni haalt uit met een fantastische trap. Chauvin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Semente Atomica 7:0

61e minuut.
Mikayilov onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tămâie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Monachos met een sublieme pass. Barbaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponce kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachos verovert de bal door een tackle van achteren. Monachos probeert naar een medespeler te passen. Myllykangas rent richting de bal. Myllykangas haalt uit met een fantastische trap. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mikayilov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tămâie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft de bal voor. Chauvin bokst de bal weg. Manni heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Manni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan rent richting de bal. Rozan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce schiet op doel. Chauvin bokst de bal weg.

84e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Trung probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tuấn Trung onderschept slim de pass. Tuấn Trung geeft de bal voor. Myllykangas kopt de bal weg. Pečulis rent richting de bal. Pečulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 29%, Semente Atomica 71%.
Kosmo Team - Semente Atomica 7:0