Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Marienlyst stadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6289
Godset Vandalen FC
352DEFNY Tactiek VFC att
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.7 gemiddelde waardering 45.5
wonderbaarlijk Schieten goed
uitmuntend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Sørgård rent richting de bal. Sørgård speelt de bal door. Mellemstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Haaland is nu in balbezit. Haaland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 1:0

3e minuut.
Holte bereikt de bal nog maar net als eerste. Holte passt de bal met de wreef. Utheim geeft de bal voor. Haaland heeft problemen om de bal te vangen. Haaland draait met de bal, schiet en ... Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ulvin speelt de bal door. Korsvik met een sublieme pass. Rød probeert naar een medespeler te passen. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Haaland de bal. Haaland passt de bal met de wreef. Stavem is nu in balbezit. Stavem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 2:0

11e minuut.
Vassdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassdal geeft een lange en hoge pass. Haaland kopt de bal weg. Stavem is nu in balbezit. Stavem draait met de bal, schiet en ... Orvik bokst de bal weg.

13e minuut.
Korsvik geeft een lange en hoge pass. Vassdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergheim krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Utheim passt de bal met de wreef. Stavem rent richting de bal. Stavem probeert naar een medespeler te passen. Haaland rent richting de bal. Haaland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Thorbjørnsen probeert naar een medespeler te passen. Utheim rent richting de bal. Utheim probeert naar een medespeler te passen. Stavem is nu in balbezit. Stavem schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 3:0

21e minuut.
Inworp. Holte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorbjørnsen geeft de bal voor. Haaland springt en kopt de bal. Orvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 4:0

23e minuut.
Ulvin probeert naar een medespeler te passen. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Stavem de bal onder controle te krijgen. Holte is nu in balbezit. Holte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mellemstrand geeft de bal voor. Haaland is nu in balbezit. Haaland passt de bal in één keer door. Stavem is nu in balbezit. Stavem draait met de bal, schiet en ... Orvik bokst de bal weg.

31e minuut.
Korsvik geeft een hoge lob. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsæter verovert de bal door een tackle van achteren. Krogsæter geeft een hoge lob. Haaland springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen geeft een hoge lob. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin geeft een lange en hoge pass. Stavem springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mellemstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Holte met een snelle inworp. Sørgård met een sublieme pass. Utheim probeert naar een medespeler te passen. Stavem is nu in balbezit. Stavem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland schiet op doel. Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 25%, Vandalen FC 75%.
Godset - Vandalen FC 5:0

46e minuut.
Haaland is nu in balbezit. Haaland passt de bal zonder na te denken. Ulvin speelt de bal door. Utheim geeft een hoge lob. Stavem maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Thorbjørnsen kopt de bal weg. Utheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Utheim passt de bal in één keer door. Stavem is nu in balbezit. Stavem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Orvik met een harde bal richting middenveld. Leirvåg kopt de bal weg. Klungelig pakt Vassdal de bal. Bergheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Haaland kopt de bal weg. Klungelig pakt Stavem de bal. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem verovert de bal door een tackle van achteren. Stavem draait met de bal, schiet en ... Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fiksdal speelt de bal door. Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård begaat een overtreding. Sørgård krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Holte probeert naar een medespeler te passen. Rød rent richting de bal. Rød passt de bal met de wreef. Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haaland haalt uit met een fantastische trap. Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ulvin met een sublieme pass. Haaland bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korsvik krijgt een gele kaart. Haaland raakt geblesseerd tijdens het duel. Maurstad komt het veld opgelopen. Slinning komt het veld opgelopen. Myhrvold komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gramstad rent richting de bal. Leirvåg rent richting de bal. Gramstad onderschept slim de pass. Gramstad geeft een hoge lob. Stavem krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 6:0

70e minuut.
Maurstad kopt de bal weg. Daar is Stavem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holte is nu in balbezit. Holte geeft de bal voor. Myhrvold springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Vandalen FC 7:0

73e minuut.
Thorbjørnsen speelt de bal door. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold passt de bal met de wreef. Stavem rent richting de bal. Stavem schiet op doel. Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Fiksdal de bal. Maurstad is nu in balbezit. Rød probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 25%, Vandalen FC 75%.
Godset - Vandalen FC 7:0