Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Antalya Meltem ZT Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6342
Zero Tolerance SK Las vegas city
2024.1 Tactiek 4-4-2
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten adequate
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Adal onderschept slim de pass. Adal passt de bal met de wreef. Marulli is nu in balbezit. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Marshalino probeert naar een medespeler te passen. Adal met een sublieme pass. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis geeft de bal voor. Ţigănaş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Las vegas city 1:0

9e minuut.
Harasimczuk met een sublieme pass. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis passt de bal met de wreef. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Marulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marshalino verovert de bal door een tackle van achteren. Marshalino geeft een hoge lob. Vinent kopt de bal weg. Adal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ximenes kopt de bal weg. Klungelig pakt Spelbos de bal. Vinent rent richting de bal. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marulli is nu in balbezit. Marshalino is nu in balbezit. Marulli onderschept slim de pass. Marulli haalt uit met een fantastische trap. Cheadle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Las vegas city 2:0

40e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Pasin onderschept slim de pass. Adal bereikt de bal nog maar net als eerste. Adal geeft een lange en hoge pass. Marulli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tolerance SK 31%, Las vegas city 69%.
Zero Tolerance SK - Las vegas city 2:0

52e minuut.
Le Coz rent richting de bal. Marulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marulli passt de bal in één keer door. Adal is nu in balbezit. Adal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Adal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adal met een sublieme pass. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Las vegas city 3:0

60e minuut.
Adal geeft de bal voor. Ţigănaş rent richting de bal. Hasenhüttl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţigănaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţigănaş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Las vegas city 4:0

63e minuut.
Pasin kopt de bal weg. Adal is nu in balbezit. Adal geeft de bal voor. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Las vegas city 5:0

64e minuut.
Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţigănaş onderschept slim de pass. Marulli rent richting de bal. Marulli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş geeft een hoge lob. Hasenhüttl kopt de bal weg. Harasimczuk geeft een hoge lob. Marulli springt en kopt de bal. Cheadle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Las vegas city 6:0

73e minuut.
Vinent geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Marulli de bal onder controle te krijgen. Oblak rent richting de bal. Holšanskis verovert de bal door een tackle van achteren. Holšanskis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bunning kopt de bal weg. Daar is Majcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Spelbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala onderschept slim de pass. Majcher begaat een overtreding. Majcher krijgt een gele kaart. Paala raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunning komt bij de bal en schiet. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Holšanskis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Addison de bal onder controle te krijgen. Harasimczuk geeft een hoge lob. Adal rent richting de bal. Adal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tolerance SK 36%, Las vegas city 64%.
Zero Tolerance SK - Las vegas city 6:0