Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ese_Enigma Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4348
Ese_Enigma Chuck Norris FC
541451 Tactiek Prem_OCT33
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
26 gemiddelde waardering 61.4
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen wonderbaarlijk
matig Verdedigen solide


2e minuut.
de la Osa onderschept slim de pass. Inworp. Scholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores controleert de bal met de borst. Flores geeft de bal voor. Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:1

4e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Tököli kopt de bal weg. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
de la Osa geeft een hoge lob. Flores met een sublieme pass. Aaskivi speelt de bal door. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sheringham probeert naar een medespeler te passen. Wong geeft een lange en hoge pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel. Arrillaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:2

11e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:3

13e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi geeft een hoge lob. Tököli maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrillaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:4

16e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong speelt de bal door. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. Arrillaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:5

18e minuut.
Stănciulescu met een sublieme pass. Aaskivi is nu in balbezit. Tököli is nu in balbezit. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:6

19e minuut.
MacNair met een sublieme pass. Klungelig pakt Pieronek de bal. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Mientus de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Săvoiu met een snelle inworp. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Aaskivi passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Adalıoğlu speelt de bal door. Wong geeft een lange en hoge pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát probeert naar een medespeler te passen. Tököli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rozvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores geeft een hoge lob. Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:7

39e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fortunát de bal. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Osa de bal. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli schiet op doel. Arrillaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ese_Enigma 89%, Chuck Norris FC 11%.
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:8

48e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. Săvoiu kopt de bal weg. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli schiet op doel. Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Aaskivi probeert naar een medespeler te passen. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:9

51e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:10

53e minuut.
Săvoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal zonder na te denken. Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Arrillaga met een harde bal richting middenveld. Wong kopt de bal weg. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:11

59e minuut.
Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Aaskivi speelt de bal door. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu draait met de bal, schiet en ... Arrillaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. Arrillaga bokst de bal weg.

61e minuut.
Flores kan de bal niet met de borst controleren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi geeft de bal voor. Săvoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Adalıoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szulc rent richting de bal. Szulc geeft een lange en hoge pass. Daar is Săvoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săvoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sotomayor rent richting de bal. Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong geeft een hoge lob. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:12

69e minuut.
Inworp. Sheringham met een snelle inworp. Wong met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flores zal de hoekschop nemen. Săvoiu springt en kopt de bal. Klungelig pakt Sotomayor de bal. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga bokst de bal weg. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:13

76e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Rozvoda heeft problemen om de bal te vangen. Flores geeft de bal voor. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:14

77e minuut.
Wong met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Klungelig pakt Tököli de bal. Tököli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:15

81e minuut.
Daar is Rozvoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli schiet op doel. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:16

82e minuut.
Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft de bal voor. Tököli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mientus de bal. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sotomayor de bal. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Paal! Arrillaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ese_Enigma 72%, Chuck Norris FC 28%.
Ese_Enigma - Chuck Norris FC 0:16