Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Barlad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3829
Viitorul Barlad AC Maracaibo
Cucu 1.0 Tactiek Arg02
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 40.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Chipende onderschept slim de pass. Chipende speelt de bal door. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Ruiz Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gordea de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 1:0

10e minuut.
Chipende probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki passt de bal zonder na te denken. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Sira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Kovacsics rent richting de bal. Kovacsics passt de bal zonder na te denken. Cvetanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sanz Cordón met een snelle inworp. Morel rent richting de bal. Kovacsics probeert naar een medespeler te passen. Békési rent richting de bal. Békési draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Sanz Cordón verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz Cordón geeft de bal voor. Frisone rent richting de bal. Frisone schiet op doel. Sira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruiz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira bokst de bal weg. Ruiz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 2:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Týral komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gawlicki geeft een lange en hoge pass. Frisone kopt de bal weg. Frisone rent richting de bal. Frisone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 49%, AC Maracaibo 51%.
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 3:0

48e minuut.
Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipende geeft de bal voor. Frisone rent richting de bal. Frisone heeft problemen om de bal te vangen. Frisone schiet op doel. Sira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frisone bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 4:0

50e minuut.
Cvetanović rent richting de bal. Cvetanović geeft een lange en hoge pass. Ruiz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 5:0

51e minuut.
Kovacsics rent richting de bal. Kovacsics speelt de bal door. Sanz Cordón heeft problemen om de bal te vangen. Frisone rent richting de bal. Frisone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 6:0

53e minuut.
Schockaert rent richting de bal. Schockaert passt de bal met de wreef. Cvetanović geeft een lange en hoge pass. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Albertario bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertario passt de bal zonder na te denken. Schockaert speelt de bal door. Ruiz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ... Sira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Doeltrap. Twaróg komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă rent richting de bal. Caterincă met een sublieme pass. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ... Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Chipende geeft de bal voor. Frisone rent richting de bal. Ruiz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Twaróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Crăcan stond buitenspel. Castillo komt het veld opgelopen. Winzenried komt het veld opgelopen. Kitsak komt het veld opgelopen. Chitrangda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kovacsics is nu in balbezit. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki met een sublieme pass. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gawlicki geeft een lange en hoge pass. Crespo rent richting de bal. Met opzet legt Frisone zijn tegenspeler op de grond. Frisone krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane speelt de bal door. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 29%, AC Maracaibo 71%.
Viitorul Barlad - AC Maracaibo 7:0