Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pawla Wolves Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8740
Pawla Wolves PBsnipers-Wadowice
kurt Tactiek 2
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Alarcón passt de bal met de wreef. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda rent richting de bal. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Choban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alarcón met de inworp. Mariátegui rent richting de bal. Barros onderschept slim de pass. Barros geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio heeft problemen om de bal te vangen. Pazio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - PBsnipers-Wadowice 1:0

19e minuut.
Pazio rent richting de bal. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Krustev speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pazio is nu in balbezit. Krustev verovert de bal door een tackle van achteren. Krustev geeft de bal voor. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Di Nallo geeft een hoge lob. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio passt de bal met de wreef. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mercedes geeft de bal voor. Inworp. Bakalarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobierajski geeft de bal voor. Alarcón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros passt de bal zonder na te denken. Williams kan de bal niet met de borst controleren. Maliba rent richting de bal. Maliba schiet op doel. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Rochacki speelt de bal door. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal zonder na te denken. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rochacki speelt de bal door. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski passt de bal in één keer door. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andruchów raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mauri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 44%, PBsnipers-Wadowice 56%.
Pawla Wolves - PBsnipers-Wadowice 1:0

49e minuut.
Williams is nu in balbezit. Maliba onderschept slim de pass. Maliba geeft een hoge lob. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pawla Wolves - PBsnipers-Wadowice 1:1

65e minuut.
Mauri met een sublieme pass. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal met de wreef. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Buixeda is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Di Nallo ... Strafschop! Di Nallo krijgt een gele kaart. Buixeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buixeda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Choban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - PBsnipers-Wadowice 2:1

76e minuut.
Năsosu kopt de bal weg. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal met de wreef. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rochacki speelt de bal door. Pazio is nu in balbezit. Pazio passt de bal in één keer door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 31%, PBsnipers-Wadowice 69%.
Pawla Wolves - PBsnipers-Wadowice 2:1