Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6210
Legiunea Mihailesti City
4 Tactiek pupet
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Fafelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec probeert naar een medespeler te passen. Palagyi heeft problemen om de bal te vangen. Palagyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Strąk passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bădiţă met de inworp. Ticu is nu in balbezit. Ticu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Fafelec probeert naar een medespeler te passen. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov onderschept slim de pass. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi schiet op doel. Melnik bokst de bal weg. Palagyi rent richting de bal. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Mihailesti City 0:1

22e minuut.
Rebeque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palagyi de bal. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cavas geeft de bal voor. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă speelt de bal door. Cakov rent richting de bal. Cakov draait met de bal, schiet en ... Melnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palagyi is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Palagyi rent richting de bal. Palagyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Mihailesti City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 66%, Mihailesti City 34%.
Legiunea - Mihailesti City 0:2

46e minuut.
Nicolau is nu in balbezit. Nicolau geeft de bal voor. Chwast is nu in balbezit. Cakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Viard met een snelle inworp. Daar is Slouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bădiţă zijn tegenspeler op de grond. Bădiţă krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Viard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi draait met de bal, schiet en ... Melnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Viard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakov rent richting de bal. Cakov passt de bal met de wreef. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 62%, Mihailesti City 38%.
Legiunea - Mihailesti City 0:2