Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: City of Veltem Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4225
HO Veltem PEBROTS
mid Tactiek 4-3-1-2
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Sícoris geeft een lange en hoge pass. Bruckmann speelt de bal door. Sapag heeft problemen om de bal te vangen. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana draait met de bal, schiet en ... Ruddere bokst de bal weg.

8e minuut.
Oliveira met een sublieme pass. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Wellens geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. Sererols bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruckmann met een snelle inworp. Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Switten verovert de bal door een tackle van achteren. Switten geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Sugrañes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes passt de bal in één keer door. Sanui geeft de bal voor. Sícoris springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Casamitjana onderschept slim de pass. Casamitjana speelt de bal door. Sícoris is nu in balbezit. Sícoris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bielen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sansa zal de hoekschop nemen. Casamitjana maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruddere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - PEBROTS 0:1

20e minuut.
Bielen heeft problemen om de bal te vangen. Sícoris rent richting de bal. Bielen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sícoris roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sícoris kan niet meer verder spelen. Acosta komt het veld opgelopen. Casamitjana legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ruddere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - PEBROTS 0:2

24e minuut.
Bruckmann geeft een hoge lob. Switten is nu in balbezit. Switten passt de bal met de wreef. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bruckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bruckmann passt de bal zonder na te denken. Wellens met een sublieme pass. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Coomans geeft een hoge lob. Fans kopt de bal weg. Klungelig pakt Casamitjana de bal. Casamitjana geeft een hoge lob. Acosta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 69%, PEBROTS 31%.
HO Veltem - PEBROTS 0:2

46e minuut.
Queval komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wellens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruckmann de bal. Sansa probeert naar een medespeler te passen. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - PEBROTS 0:3

48e minuut.
Sanui met een sublieme pass. Sugrañes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes passt de bal met de wreef. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sererols met een sublieme pass. Casamitjana kopt de bal weg. Klungelig pakt Bielen de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Casamitjana is nu in balbezit. Wellens begaat een overtreding. Casamitjana raakt geblesseerd tijdens het duel. Rúbio komt bij de bal en schiet. Acosta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Casamitjana rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sugrañes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acosta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wellens. Casamitjana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rúbio met een snel genomen vrije trap. Sugrañes kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - PEBROTS 0:4

77e minuut.
Rúbio passt de bal zonder na te denken. Sugrañes probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sansa is nu in balbezit. Sansa passt de bal met de wreef. Sapag bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana verovert de bal door een tackle van achteren. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 68%, PEBROTS 32%.
HO Veltem - PEBROTS 0:4