Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raudalu Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1128
Raudalu FC Taarpall
Raudalu Tactiek K2
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Vilendečić geeft een hoge lob. Inworp. Livre met een snelle inworp. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Day rent richting de bal. Day geeft een hoge lob. Hüralp is nu in balbezit. Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Livre probeert naar een medespeler te passen. Kula rent richting de bal. Kula passt de bal zonder na te denken. Krankl is nu in balbezit. Krankl haalt uit met een fantastische trap. Erdélyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Livre geeft een lange en hoge pass. Ferrieri kan de bal niet met de borst controleren. Ferrieri passt de bal zonder na te denken. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Livre met een snelle inworp. Cywiński rent richting de bal. Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cywiński kopt de bal weg. Krankl is nu in balbezit. Krankl passt de bal zonder na te denken. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lippus rent richting de bal. Ferrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrieri geeft een hoge lob. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl draait met de bal, schiet en ... Erdélyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 58%, Taarpall 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - Taarpall 0:0

47e minuut.
Piastra probeert naar een medespeler te passen. Kula is nu in balbezit. Kula met een sublieme pass. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Loncke verovert de bal door een tackle van achteren. Loncke speelt de bal door. Cywiński met een sublieme pass. Ferrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Cherrad komt het veld opgelopen. Kuresson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ferrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl rent richting de bal. Ferrieri rent richting de bal. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vilendečić probeert naar een medespeler te passen. Kula speelt de bal door. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri schiet op doel. Erdélyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Taarpall 0:1

64e minuut.
Aranda komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kula met een sublieme pass. Muralha speelt de bal door. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pîrvulescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vilendečić geeft een lange en hoge pass. Piastra geeft de bal voor. Daar is Pîrvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Loncke onderschept slim de pass. Livre speelt de bal door. Muralha probeert naar een medespeler te passen. Krankl rent richting de bal. Krankl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Erdélyi trapt de bal weg van het doel. Cywiński kopt de bal weg. Daar is Krankl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krankl draait met de bal, schiet en ... Erdélyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Krankl de bal. Krankl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Taarpall 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 52%, Taarpall 48%.
Raudalu FC - Taarpall 0:2