Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Old Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5116
Lichiresti Old Club Scuipa`n Dunare
0-0-0 Tactiek colt
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 53
very good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Galeano met een sublieme pass. Muntenuş speelt de bal door. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 1:0

3e minuut.
Dinulescu met een sublieme pass. Inworp. Galeano met een snelle inworp. Galeano is nu in balbezit. Galeano schiet op doel. Turmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Paro is nu in balbezit. Galeano is nu in balbezit. Galeano passt de bal met de wreef. Paro rent richting de bal. Paro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kufajewski geeft een hoge lob. Paro rent richting de bal. Huenteo verovert de bal door een tackle van achteren. Huenteo schiet op doel. Turmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 2:0

31e minuut.
Inworp. Dinulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 3:0

37e minuut.
Galeano rent richting de bal. Paro onderschept slim de pass. Doncu is nu in balbezit. Paro onderschept slim de pass. Paro schiet op doel. Ion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lukas rent richting de bal. Lukas probeert naar een medespeler te passen. Kufajewski met een sublieme pass. Suella rent richting de bal. Suella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Paro onderschept slim de pass. Paro speelt de bal door. Llorente met een sublieme pass. Malatyalıoğlu rent richting de bal. Malatyalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malatyalıoğlu met de inworp. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo haalt uit met een fantastische trap. Turmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 46%, Scuipa`n Dunare 54%.
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 4:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stamatoiu komt het veld opgelopen. Sipelgas komt het veld opgelopen. Bálek komt het veld opgelopen. Bathily komt het veld opgelopen. Idoraş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Toni de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinulescu met de inworp. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Bálek bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stamatoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinulescu is nu in balbezit. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Bálek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Huenteo rent richting de bal. Stamatoiu rent richting de bal. Florescu onderschept slim de pass. Huenteo onderschept slim de pass. Huenteo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huenteo rent richting de bal. Bálek probeert naar een medespeler te passen. Paro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft een lange en hoge pass. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo schiet op doel. Bálek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huenteo rent richting de bal. Huenteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 5:0

66e minuut.
Matějček probeert naar een medespeler te passen. Oroz met een sublieme pass. Paro bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo onderschept slim de pass. Huenteo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bálek trapt de bal weg. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu speelt de bal door. Florescu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Toni verovert de bal door een tackle van achteren. Paro onderschept slim de pass. Toni verovert de bal door een tackle van achteren. Toni haalt uit met een fantastische trap. Bálek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toni neemt de hoekschop. Bálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo rent richting de bal. Huenteo draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Paro rent richting de bal. Stamatoiu rent richting de bal. Paro onderschept slim de pass. Daar is Paro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 31%, Scuipa`n Dunare 69%.
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 5:0