Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: @cucutaforever Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 673
Clube Atlético Los Borrachos Club Oriental Futbol y Amistad
são paulo copa Tactiek Toque y me voy
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.2 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen very good


13e minuut.
Avelar rent richting de bal. Avelar geeft de bal voor. Bussolotto probeert de bal met de borst te controleren. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

19e minuut.
Dembele verovert de bal door een tackle van achteren. Dembele geeft de bal voor. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande draait met de bal, schiet en ... Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

21e minuut.
Dembele geeft een hoge lob. Casagrande kopt de bal weg. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

25e minuut.
Kolotov geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ... Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:4

32e minuut.
Kolotov onderschept slim de pass. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete passt de bal in één keer door. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Hrabia bokst de bal weg. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Valença onderschept slim de pass. Valença geeft de bal voor. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande schiet op doel. Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

37e minuut.
Zoidl verovert de bal door een tackle van achteren. Zoidl geeft een lange en hoge pass. Daar is Bussolotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Hrabia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6

39e minuut.
Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete passt de bal zonder na te denken. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ... Hrabia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 75%, Club Oriental Futbol y Amistad 25%.
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6

46e minuut.
Guilera komt het veld opgelopen. Pagani komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Casagrande heeft problemen om de bal te vangen. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łopatowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Casagrande legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:7

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robak komt het veld opgelopen. Castilla komt het veld opgelopen. Teodoro komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Groppelli passt de bal in één keer door. Dembele is nu in balbezit. Dembele speelt de bal door. Casagrande rent richting de bal. Casagrande schiet op doel. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Castilla geeft een hoge lob. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodoro. Valença raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valença kan niet meer verder spelen.

60e minuut.
Dembele is nu in balbezit. Dembele geeft een hoge lob. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Casagrande krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

69e minuut.
Dembele passt de bal zonder na te denken. Kolotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:8

75e minuut.
Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande geeft een hoge lob. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:9

86e minuut.
Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava geeft de bal voor. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:10

89e minuut.
Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande draait met de bal, schiet en ... Hrabia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 75%, Club Oriental Futbol y Amistad 25%.
Clube Atlético Los Borrachos - Club Oriental Futbol y Amistad 0:11