Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2655
FC Grubson Furya
Gruu bcn Tactiek ofens nowa v1
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
39.8 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu passt de bal met de wreef. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een hoge lob. Coranga springt en kopt de bal. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:1

3e minuut.
Umić probeert naar een medespeler te passen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal in één keer door. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Móczár geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Karpów probeert de bal aan de voet te houden. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Maciejski probeert naar een medespeler te passen. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga passt de bal in één keer door. Móczár heeft problemen om de bal te vangen. Móczár haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umić met een snelle inworp. Crnomarković geeft een lange en hoge pass. Coranga springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Karpów probeert naar een medespeler te passen. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft de bal voor. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:2

23e minuut.
Umić met een sublieme pass. Crnomarković rent richting de bal. Gibes maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gibes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Dobrescu geeft een hoge lob. Daar is Crnomarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković verovert de bal door een tackle van achteren. Crnomarković schiet op doel. Mustafazadə bokst de bal weg. Klungelig pakt Piesio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:3

35e minuut.
Móczár heeft problemen om de bal te vangen. Móczár geeft een hoge lob. Crnomarković kopt de bal weg. Coranga probeert de bal aan de voet te houden. Coranga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 83%, Furya 17%.
FC Grubson - Furya 0:3

46e minuut.
Macharski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Coranga passt de bal met de wreef. Karpów is nu in balbezit. Karpów geeft een lange en hoge pass. Malaškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaškevičius haalt uit met een fantastische trap. Phadnis bokst de bal weg.

52e minuut.
Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković geeft de bal voor. Móczár geeft een hoge lob. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen. Mustafazadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:4

54e minuut.
Szymczykiewicz passt de bal met de wreef. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een hoge lob. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Coranga schiet op doel. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Malaškevičius kan de bal niet met de borst controleren. Dobrescu probeert naar een medespeler te passen. Jusupovas met een sublieme pass. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Pantilimon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dobrescu geeft een lange en hoge pass. Móczár is nu in balbezit. Pantilimon begaat een overtreding. Pantilimon krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jusupovas rent richting de bal. Jusupovas passt de bal zonder na te denken. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Coranga rent richting de bal. Pantilimon onderschept slim de pass. Móczár is nu in balbezit. Móczár draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:5

66e minuut.
Szymczykiewicz rent richting de bal. Urbanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymczykiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szymczykiewicz met een snel genomen vrije trap. Crnomarković heeft problemen om de bal te vangen. Crnomarković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:6

69e minuut.
Dobrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pantilimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft een hoge lob. Coranga springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Móczár controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Knight Jr komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal zonder na te denken. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković geeft een lange en hoge pass. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:7

79e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal zonder na te denken. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. Mustafazadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:8

88e minuut.
Jusupovas passt de bal met de wreef. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga springt en kopt de bal. Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Furya 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 76%, Furya 24%.
FC Grubson - Furya 0:9