Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: ``Romulus Carol`` Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 17973
FC Full Speed Victoria Braila
gexge - NC Tactiek NC
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 42.3
adequate Schieten average
adequate Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Amânar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Şerban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ghinea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mabrouk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amânar rent richting de bal. Amânar draait met de bal, schiet en ... Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Handuca passt de bal in één keer door. Inworp. Rafi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ... Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Doqdoq geeft de bal voor. Inworp. Amânar met de inworp. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wadi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wadi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 0:1

30e minuut.
Félix onderschept slim de pass. Félix geeft een hoge lob. Doqdoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari onderschept slim de pass. Askari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Victoria Braila 1:1

34e minuut.
Ghinea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wadi met de inworp. Amânar is nu in balbezit. Amânar schiet op doel. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:1

36e minuut.
Wadi probeert naar een medespeler te passen. Mabrouk rent richting de bal. Mabrouk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mielcioiu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mabrouk met de inworp. Attia is nu in balbezit. Attia haalt uit met een fantastische trap. Félix bokst de bal weg. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 54%, Victoria Braila 46%.
FC Full Speed - Victoria Braila 2:1

52e minuut.
Şerban speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea met de inworp. Grasu is nu in balbezit. Grasu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu onderschept slim de pass. Wadi onderschept slim de pass. Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Félix probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mielcioiu met de inworp. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amânar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban rent richting de bal. Şerban schiet op doel. Mielcioiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban schiet op doel. Mielcioiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:3

75e minuut.
Mielcioiu trapt de bal weg. Inworp. Şerban met de inworp. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Wadi met een sublieme pass. Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft een lange en hoge pass. Mabrouk rent richting de bal. Mabrouk draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu bokst de bal weg. Ghinea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mabrouk rent richting de bal. Mabrouk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:4

84e minuut.
Askari speelt de bal door. Gawdat rent richting de bal. Gawdat geeft de bal voor. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Félix met een snelle inworp. Félix rent richting de bal. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 39%, Victoria Braila 61%.
FC Full Speed - Victoria Braila 2:4