Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: the-physicals Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6669
the-physicals Deportivo Destille 06
523_2.0 Tactiek 1.5_532
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
52.4 gemiddelde waardering 65.6
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Postelnicu geeft een hoge lob. Rico Soto kopt de bal weg. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Navarrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:1

14e minuut.
Heyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyne geeft een hoge lob. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:2

20e minuut.
Parisi passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parisi. Pineda raakt geblesseerd tijdens het duel. Gacek komt bij de bal en schiet. Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gacek is nu in balbezit. Gacek geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:3

25e minuut.
Parisi geeft een hoge lob. Valero is nu in balbezit. Heyne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heyne krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Peperkorn kopt de bal weg. Techert bereikt de bal nog maar net als eerste. Techert geeft de bal voor. Parisi geeft een lange en hoge pass. Apucarana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gacek geeft de bal voor. Rico Soto rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolebruch neemt de hoekschop. Rico Soto springt en kopt de bal. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peperkorn met de inworp. Kruppke is nu in balbezit. Kruppke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bolebruch verovert de bal door een tackle van achteren. Bolebruch met een sublieme pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:4

45e minuut.
Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the-physicals 52%, Deportivo Destille 06 48%.
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:5

54e minuut.
Hanot geeft de bal voor. Pineda kopt de bal weg. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Navarrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 0:6

61e minuut.
Techert bereikt de bal nog maar net als eerste. Techert geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Valero schiet op doel. Querales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 1:6

64e minuut.
Gacek is nu in balbezit. Gacek geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kalwara geeft een lange en hoge pass. Hanot geeft een lange en hoge pass. Kalwara heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Gromadzki de bal. Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Parisi rent richting de bal. Parisi geeft een lange en hoge pass. Rotermund springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Eyyubov probeert naar een medespeler te passen. Pol met een sublieme pass. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 1:7

80e minuut.
Landhäusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch verovert de bal door een tackle van achteren. Bolebruch passt de bal met de wreef. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Navarrete bokst de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 1:8

86e minuut.
Kruppke met de inworp. Peperkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperkorn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landhäusser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landhäusser geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Techert geeft de bal voor. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch passt de bal zonder na te denken. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Navarrete bokst de bal weg. Pineda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - Deportivo Destille 06 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the-physicals 50%, Deportivo Destille 06 50%.
the-physicals - Deportivo Destille 06 1:9