Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4710
CFF Sparta Rzeszów FC Błekitni Stargard
Magic zagsrodmid Tactiek OFF
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 4
8 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Niedbała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlo is nu in balbezit. Niedbała met een sublieme pass. Rousse rent richting de bal. Rousse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - FC Błekitni Stargard 1:0

6e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Szajdel rent richting de bal. Rousse verovert de bal door een tackle van achteren. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Bá Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlo geeft een hoge lob. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder geeft de bal voor. Bá Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Buitrago met een sublieme pass. Mihăileanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hólmsteinnsson. Hólmsteinnsson krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tersánszky-Tóth kopt de bal weg. Alfaro rent richting de bal. Zlo maakt een afschuwelijke overtreding. Zlo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal met de wreef. Caxaría met een sublieme pass. Daar is Rousse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousse schiet op doel. Bá Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treder rent richting de bal. Treder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - FC Błekitni Stargard 2:0

39e minuut.
Tersánszky-Tóth maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cecot kan de bal niet met de borst controleren. Wyns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyns krijgt een gele kaart. Cecot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chioroglo komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. Backofen probeert naar een medespeler te passen. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Hólmsteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - FC Błekitni Stargard 2:1

44e minuut.
Tündersepp heeft problemen om de bal te vangen. Backofen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tündersepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De La Espada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Szajdel de bal. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 35%, FC Błekitni Stargard 65%.
CFF Sparta Rzeszów - FC Błekitni Stargard 2:1

46e minuut.
Locurcio komt het veld opgelopen. Turczyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zlo is nu in balbezit. Zlo geeft een lange en hoge pass. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse schiet op doel. Bá Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - FC Błekitni Stargard 3:1

57e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras passt de bal zonder na te denken. Caxaría geeft een lange en hoge pass. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Treder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bertossio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tündersepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyns. Wyns krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
De La Espada geeft een lange en hoge pass. Bertossio rent richting de bal. Tersánszky-Tóth begaat een overtreding. Tersánszky-Tóth krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlo passt de bal met de wreef. Turczyński rent richting de bal. Bertossio is nu in balbezit. Bertossio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 32%, FC Błekitni Stargard 68%.
CFF Sparta Rzeszów - FC Błekitni Stargard 3:1