Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo T Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3304
Dinamo T Balls of Steel
352use Tactiek singer high off
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Baldwin passt de bal zonder na te denken. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll onderschept slim de pass. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Madden probeert naar een medespeler te passen. Baldwin rent richting de bal. Baldwin geeft een hoge lob. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Busch met de inworp. Loughry rent richting de bal. Loughry passt de bal met de wreef. Baldwin geeft een hoge lob. Carroll springt en kopt de bal. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pokrywczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Conklin is nu in balbezit. Conklin geeft de bal voor. Loughry probeert naar een medespeler te passen. Busch is nu in balbezit. Busch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Conklin geeft de bal voor. Daar is Loughry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughry met een sublieme pass. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Busch rent richting de bal. Blackman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Busch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blair legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sherwood geeft een lange en hoge pass. Inworp. Njeguš met de inworp. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kałwa is nu in balbezit. Kałwa passt de bal zonder na te denken. Conklin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Busch de bal. Busch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Blair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair onderschept slim de pass. Blair draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:1

27e minuut.
Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti probeert naar een medespeler te passen. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:2

29e minuut.
Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Busch de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Njeguš passt de bal in één keer door. Hill is nu in balbezit. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin met een sublieme pass. Gatti geeft een hoge lob. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa geeft een lange en hoge pass. Blackman kopt de bal weg. Kılıç geeft de bal voor. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conklin met een snelle inworp. Baldwin heeft problemen om de bal te vangen. Baldwin geeft een hoge lob. Blair springt en kopt de bal. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:3

44e minuut.
Abren speelt de bal door. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair passt de bal met de wreef. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ... Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 63%, Balls of Steel 37%.
Dinamo T - Balls of Steel 0:3

48e minuut.
Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin geeft een hoge lob. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kałwa geeft een lange en hoge pass. Conklin kopt de bal weg. Baldwin speelt de bal door. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Conklin passt de bal in één keer door. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:4

56e minuut.
Pokrywczyński speelt de bal door. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:5

64e minuut.
Baldwin is nu in balbezit. Baldwin passt de bal zonder na te denken. Busch rent richting de bal. Busch heeft problemen om de bal te vangen. Busch geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blair is nu in balbezit. Pokrywczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll onderschept slim de pass. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:6

70e minuut.
Tamme bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamme geeft de bal voor. Busch rent richting de bal. Loughry bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughry geeft een hoge lob. Nixon bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Carroll probeert de bal met de borst te controleren. Blair rent richting de bal. Pokrywczyński met een sublieme pass. Baldwin rent richting de bal. Baldwin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:7

72e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill geeft een lange en hoge pass. Busch kopt de bal weg. Blair is nu in balbezit. Blair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:8

75e minuut.
Doeltrap. Nixon met een harde bal richting middenveld. Loughry kopt de bal weg. Busch rent richting de bal. Busch schiet op doel. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madden neemt de hoekschop. Daar is Conklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges is nu in balbezit. Borges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Borges de bal. Loughry rent richting de bal. Loughry met een sublieme pass. Busch is nu in balbezit. Busch schiet op doel. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gatti is nu in balbezit. Blair verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:9

84e minuut.
Loughry is nu in balbezit. Loughry passt de bal zonder na te denken. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch schiet op doel. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:10

88e minuut.
Loughry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill begaat een overtreding. Loughry raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Busch rent richting de bal. Busch schiet op doel. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 63%, Balls of Steel 37%.
Dinamo T - Balls of Steel 0:11