Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Sao Paulo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2980
FC Sao Paulo Ginger Nuts
nowa Tactiek fourth
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Dellaferrera passt de bal in één keer door. Shalunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalunts probeert naar een medespeler te passen. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg.

4e minuut.
Milagre passt de bal zonder na te denken. Shalunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios is nu in balbezit. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Jastrzębski passt de bal met de wreef. Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre passt de bal met de wreef. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. Costache bokst de bal weg.

6e minuut.
Takamaa geeft een hoge lob. Dorf met een sublieme pass. Shalunts rent richting de bal. Shalunts geeft de bal voor. Kopacz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:1

11e minuut.
Milagre rent richting de bal. Milagre geeft de bal voor. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:2

13e minuut.
Doeltrap. Bracken trapt de bal weg. Shalunts probeert naar een medespeler te passen. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shalunts neemt de hoekschop. Kopacz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:3

15e minuut.
Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain passt de bal met de wreef. Shalunts rent richting de bal. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios schiet op doel. Paal! Jussel heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dellaferrera heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jastrzębski passt de bal met de wreef. Milagre is nu in balbezit. Milagre passt de bal met de wreef. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg.

26e minuut.
Moscholios rent richting de bal. Takamaa is nu in balbezit. Moscholios onderschept slim de pass. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:4

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jussel trapt de bal weg. Milagre kopt de bal weg. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bradu speelt de bal door. Arolat heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jastrzębski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf geeft de bal voor. Ferrari controleert de bal met de borst. Shalunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalunts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussel onderschept slim de pass. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 69%, Ginger Nuts 31%.
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:4

49e minuut.
Chilwell is nu in balbezit. Brain verovert de bal door een tackle van achteren. Brain geeft een lange en hoge pass. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz schiet op doel. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moscholios rent richting de bal. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shalunts is nu in balbezit. Shalunts geeft een hoge lob. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Shalunts heeft problemen om de bal te vangen. Shalunts speelt de bal door. Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Costache bokst de bal weg. Moscholios heeft problemen om de bal te vangen. Capelle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moscholios raakt geblesseerd tijdens het duel. Moscholios legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:5

53e minuut.
Janowski rent richting de bal. Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski geeft de bal voor. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Arolat met een sublieme pass. Capelle rent richting de bal. Capelle geeft een hoge lob. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Takamaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shalunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopacz springt en kopt de bal. Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:6

64e minuut.
Wilkin geeft de bal voor. Inworp. Bistrický met een snelle inworp. Bradu rent richting de bal. Bradu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Takamaa is nu in balbezit. Shalunts onderschept slim de pass. Shalunts speelt de bal door. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shalunts met een sublieme pass. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:7

72e minuut.
Capelle rent richting de bal. Capelle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shalunts met de inworp. Moscholios geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Shalunts rent richting de bal. Shalunts speelt de bal door. Moscholios rent richting de bal. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:8

75e minuut.
Dorf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalunts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arolat. Arolat krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Milagre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellaferrera is nu in balbezit. Kopacz onderschept slim de pass. Milagre is nu in balbezit. Milagre haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg. Takamaa heeft problemen om de bal te vangen. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:9

82e minuut.
Milagre met een sublieme pass. Shalunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalunts passt de bal met de wreef. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:10

90e minuut.
Milagre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shalunts de bal. Shalunts passt de bal zonder na te denken. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Costache probeert wanhopig de bal te grijpen. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 67%, Ginger Nuts 33%.
FC Sao Paulo - Ginger Nuts 0:11