Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The INOX Palace
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6475
FC Edelstahl The AUTsiders
center thrust Tactiek Neu_Mitte_l
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Feldhofer de bal onder controle te krijgen. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss geeft een hoge lob. Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Votta bereikt de bal nog maar net als eerste. Votta geeft een lange en hoge pass. Martl bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka onderschept slim de pass. Panenka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka is nu in balbezit. Bezjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bezjak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Votta probeert de bal met de borst te controleren. Lust is nu in balbezit. Met opzet legt López Muñiz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag López Muñiz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lust raakt geblesseerd tijdens het duel. Gold komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 49%, The AUTsiders 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Edelstahl - The AUTsiders 0:0

50e minuut.
Kaiser geeft een lange en hoge pass. Zeiss rent richting de bal. Lust maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lust naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Martl is nu in balbezit. Martl geeft een hoge lob. Wallner rent richting de bal. Wallner draait met de bal, schiet en ... Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - The AUTsiders 0:1

67e minuut.
Daar is Votta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votta geeft de bal voor. Gold kopt de bal weg. Donadel is nu in balbezit. Donadel schiet op doel. López Mas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kaiser passt de bal zonder na te denken. Klaubauf is nu in balbezit. Wallner verovert de bal door een tackle van achteren. Wallner haalt uit met een fantastische trap. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klaubauf neemt vlug de vrije trap. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer passt de bal met de wreef. Gold is nu in balbezit. Gold schiet op doel. López Mas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Edelstahl - The AUTsiders 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 53%, The AUTsiders 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Edelstahl - The AUTsiders 1:1