Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leandro N Alem Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 896
Leandro N Alem Sara goza
tres abajo Tactiek dghjkl
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 32.7
good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen average


3e minuut.
Olano is nu in balbezit. Krasimirov rent richting de bal. Olano begaat een overtreding. Olano krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bütner geeft een lange en hoge pass. Origi kopt de bal weg. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bütner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bütner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stropnický speelt de bal door. Grenda met een sublieme pass. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Manfrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bütner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda geeft de bal voor. Stropnický springt en kopt de bal. Manfrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bütner kopt de bal weg. Barreto is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bütner zal de hoekschop nemen. Stropnický maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Olano speelt de bal door. Mattos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meza. Meza krijgt een gele kaart. Mattos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Rudziński rent richting de bal. Rudziński geeft een lange en hoge pass. Holewiński probeert de bal aan de voet te houden. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano draait met de bal, schiet en ... Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 48%, Sara goza 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leandro N Alem - Sara goza 0:0

46e minuut.
Fuga komt het veld opgelopen. Staszewski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Holewiński kopt de bal weg. Grenda geeft de bal voor. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel. Manfrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Mourão komt het veld opgelopen.

72e minuut.
van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt geeft een lange en hoge pass. Meza probeert de bal aan de voet te houden. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Bondarciuc komt het veld opgelopen. Bondarciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amer rent richting de bal. Amer passt de bal in één keer door. Origi rent richting de bal. Origi haalt uit met een fantastische trap. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Barreto rent richting de bal. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda met een sublieme pass. Bütner rent richting de bal. Bütner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 58%, Sara goza 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leandro N Alem - Sara goza 0:0