Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ALLIANZ ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4447
BAYERN MUNCHEN-MG Marajoara F C
Testando 2 Tactiek Palmeiras 523xx
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
outstanding Verdedigen solid


17e minuut.
Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Appiani. Ljubović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bystranowski komt bij de bal en schiet. Riedel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zawidowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bystranowski de bal. Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubović onderschept slim de pass. Ljubović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Karras trapt de bal weg. Kaczmarek speelt de bal door. Daar is Appiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. Karras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pruna rent richting de bal. Pruna passt de bal in één keer door. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystranowski onderschept slim de pass. Bystranowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Marajoara F C 0:1

20e minuut.
Benedetti rent richting de bal. Bystranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystranowski passt de bal in één keer door. Ljubović rent richting de bal. Ljubović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Marajoara F C 0:2

26e minuut.
Pruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruna passt de bal zonder na te denken. Mairena heeft problemen om de bal te vangen. Mairena geeft de bal voor. Ljubović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. Benedetti passt de bal zonder na te denken. Filardo met een sublieme pass. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek probeert naar een medespeler te passen. Ciuffini is nu in balbezit. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciuffini passt de bal met de wreef. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini schiet op doel. Pará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 56%, Marajoara F C 44%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Marajoara F C 0:2

46e minuut.
Nikody komt het veld opgelopen. Formela komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zawidowski rent richting de bal. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski speelt de bal door. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap. Pará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo onderschept slim de pass. Formela is nu in balbezit. Filardo onderschept slim de pass. Filardo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Formela passt de bal in één keer door. Piątkowski rent richting de bal. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... Pará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Marajoara F C 1:2

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piot komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ljubović rent richting de bal. Ljubović geeft een hoge lob. Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystranowski rent richting de bal. Bystranowski schiet op doel. Karras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarek met een sublieme pass. Ciuffini rent richting de bal. Ciuffini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 42%, Marajoara F C 58%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Marajoara F C 1:2