Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Babykracher Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 950
FC Babykracher Timesteam
Plan B Tactiek Onemanshow
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
47.9 gemiddelde waardering 26.6
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Kahraman probeert de bal met de borst te controleren. Wollmann met een sublieme pass. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 1:0

8e minuut.
Jodaitis neemt vlug de vrije trap. Wollmann kopt de bal weg. Betz bereikt de bal nog maar net als eerste. Betz haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 2:0

11e minuut.
Jauch geeft de bal voor. Inworp. Wollmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ... Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wollmann probeert naar een medespeler te passen. Jauch heeft problemen om de bal te vangen. Wollmann is nu in balbezit. Wollmann geeft een hoge lob. Schwarzberger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pielka rent richting de bal. Bierfroh verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 3:0

23e minuut.
Bierfroh met een sublieme pass. Wollmann speelt de bal door. Betz speelt de bal door. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 4:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betz met een sublieme pass. Petterson rent richting de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Betz passt de bal in één keer door. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh passt de bal in één keer door. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger schiet op doel. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petterson rent richting de bal. Jauch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petterson raakt geblesseerd tijdens het duel. Schwarzberger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 27%, Timesteam 73%.
FC Babykracher - Timesteam 5:0

52e minuut.
Wollmann met een snelle inworp. Klungelig pakt Petterson de bal. Jaros rent richting de bal. Petterson verovert de bal door een tackle van achteren. Petterson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bodak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodak geeft de bal voor. Betz probeert de bal aan de voet te houden. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 6:0

58e minuut.
Daar is Jodaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann met een sublieme pass. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger schiet op doel. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petterson rent richting de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 7:0

62e minuut.
Bodak speelt de bal door. Navratil met een sublieme pass. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann geeft een hoge lob. Betz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 8:0

63e minuut.
Fassbender passt de bal zonder na te denken. Perfler rent richting de bal. Grissemann onderschept slim de pass. Grissemann haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 9:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seiberth komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Perfler onderschept slim de pass. Bierfroh probeert naar een medespeler te passen. Seiberth rent richting de bal. Seiberth draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 10:0

71e minuut.
Weinberger komt het veld opgelopen. Schlingel komt het veld opgelopen. Rosner komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Weinberger is nu in balbezit. Weinberger geeft een lange en hoge pass. Rosner is nu in balbezit. Rosner draait met de bal, schiet en ... Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 11:0

73e minuut.
Wollmann neemt vlug de vrije trap. Kahraman probeert de bal aan de voet te houden. Rosner is nu in balbezit. Rosner draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 12:0

75e minuut.
Schlingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlingel passt de bal zonder na te denken. Rosner is nu in balbezit. Rosner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 13:0

77e minuut.
Navratil verovert de bal door een tackle van achteren. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann passt de bal met de wreef. Seiberth is nu in balbezit. Seiberth schiet op doel. Adelhardt bokst de bal weg.

81e minuut.
Kahraman verovert de bal door een tackle van achteren. Kahraman geeft de bal voor. Navratil met een sublieme pass. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann schiet op doel. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bodak is nu in balbezit. Bodak met een sublieme pass. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann schiet op doel. Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Schunk heeft problemen om de bal te vangen. Grissemann rent richting de bal. Grissemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 14:0

85e minuut.
Galastro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pielka de bal. Seiberth rent richting de bal. Seiberth draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Timesteam 15:0

87e minuut.
Adelhardt met een harde bal richting middenveld. Inworp. Nacht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wollmann rent richting de bal. Wollmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 17%, Timesteam 83%.
FC Babykracher - Timesteam 15:0