Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: viitorul
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4260
viitorul 21 Fc Dinamo Salajan
tare Tactiek NC
48% Balbezit 52%
3% Spel op eigen helft 97%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 31
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Trîmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Floarea rent richting de bal. Floarea met een sublieme pass. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş schiet op doel. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 1:0

3e minuut.
Baltariu passt de bal met de wreef. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru passt de bal zonder na te denken. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 2:0

5e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru met een sublieme pass. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl geeft een hoge lob. Madureira rent richting de bal. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trîmbiţaş de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 3:0

8e minuut.
Floarea met een snelle inworp. Daar is Madureira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltariu geeft de bal voor. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Floarea passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru speelt de bal door. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 4:0

13e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Füst geeft een lange en hoge pass. Madureira is nu in balbezit. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 5:0

15e minuut.
Piłkarski speelt de bal door. Klungelig pakt Dimofte de bal. Trîmbiţaş onderschept slim de pass. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Proca passt de bal in één keer door. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 6:0

17e minuut.
Wadyl speelt de bal door. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea geeft de bal voor. Stegaru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 7:0

22e minuut.
Baltariu met de inworp. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea speelt de bal door. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 8:0

23e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Stegaru passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş schiet op doel. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 9:0

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baltariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 10:0

25e minuut.
Floarea met de inworp. Baltariu geeft de bal voor. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş schiet op doel. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 11:0

26e minuut.
Trîmbiţaş speelt de bal door. Daar is Madureira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madureira met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 12:0

28e minuut.
Baltariu met een sublieme pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru met een sublieme pass. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 13:0

31e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici speelt de bal door. Trîmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 14:0

33e minuut.
Davidovici passt de bal in één keer door. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal zonder na te denken. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Inworp. Baltariu met de inworp. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 15:0

40e minuut.
Baltariu speelt de bal door. Daar is Trîmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 16:0

42e minuut.
Baltariu met de inworp. Floarea rent richting de bal. Floarea passt de bal met de wreef. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Floarea rent richting de bal. Floarea met een sublieme pass. Daar is Trîmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trîmbiţaş schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 4%, Fc Dinamo Salajan 96%.
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 16:0

46e minuut.
Proca geeft een hoge lob. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Adorno bokst de bal weg. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 17:0

49e minuut.
Trîmbiţaş rent richting de bal. Meszlényi onderschept slim de pass. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 18:0

50e minuut.
Floarea geeft een lange en hoge pass. Stegaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Trîmbiţaş de bal. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Inworp. Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 19:0

53e minuut.
Trîmbiţaş kopt de bal weg. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Floarea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 20:0

60e minuut.
Baltariu rent richting de bal. Baltariu passt de bal met de wreef. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 21:0

62e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira passt de bal met de wreef. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 22:0

63e minuut.
Floarea onderschept slim de pass. Floarea met een sublieme pass. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 23:0

65e minuut.
Baltariu met de inworp. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszlényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 24:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met de inworp. Floarea met een sublieme pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Floarea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimofte controleert de bal met de borst. Baltariu geeft de bal voor. Stegaru rent richting de bal. Stegaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea is nu in balbezit. Floarea draait met de bal, schiet en ... Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea speelt de bal door. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 25:0

73e minuut.
Wadyl geeft een hoge lob. Madureira rent richting de bal. Madureira passt de bal met de wreef. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Baltariu met de inworp. Floarea rent richting de bal. Floarea speelt de bal door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 26:0

80e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca geeft de bal voor. Baltariu met een sublieme pass. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met de inworp. Madureira rent richting de bal. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Trîmbiţaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 27:0

82e minuut.
Inworp. Floarea met een snelle inworp. Madureira met een sublieme pass. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 28:0

84e minuut.
Adorno met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met een snelle inworp. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea draait met de bal, schiet en ... Paal! Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trîmbiţaş rent richting de bal. De bal raakt de paal. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 29:0

85e minuut.
Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea geeft de bal voor. Stegaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Davidovici probeert naar een medespeler te passen. Stegaru met een sublieme pass. Floarea is nu in balbezit. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 30:0

89e minuut.
Floarea passt de bal in één keer door. Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Floarea rent richting de bal. Floarea met een sublieme pass. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 2%, Fc Dinamo Salajan 98%.
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 31:0