Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: viitorul
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5676
viitorul 21 Fc Dinamo Salajan
tare Tactiek NC
47% Balbezit 53%
5% Spel op eigen helft 95%
76 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 31.2
outstanding Schieten poor
excellent Passen weak
very good Verdedigen average


2e minuut.
Jałyński rent richting de bal. Jałyński met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 1:0

4e minuut.
Piłkarski rent richting de bal. Baltariu onderschept slim de pass. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Baltariu met de inworp. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte rent richting de bal. Floarea onderschept slim de pass. Floarea schiet op doel. Adorno bokst de bal weg. Biecke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 2:0

7e minuut.
Piłkarski is nu in balbezit. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea speelt de bal door. Petrea rent richting de bal. Petrea draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met de inworp. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea schiet op doel. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Piłkarski passt de bal met de wreef. Inworp. Baltariu met een snelle inworp. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Speltdoorn is nu in balbezit. Speltdoorn met een sublieme pass. Petrea speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Floarea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floarea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Adorno trapt de bal weg. Inworp. Baltariu met de inworp. Floarea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Floarea onderschept slim de pass. Floarea met een sublieme pass. Salomon speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 3:0

14e minuut.
Salomon is nu in balbezit. Salomon passt de bal met de wreef. Petrea speelt de bal door. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea passt de bal in één keer door. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke schiet op doel. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 4:0

16e minuut.
Floarea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kettu speelt de bal door. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 5:0

17e minuut.
Dimofte is nu in balbezit. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrea rent richting de bal. Petrea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 6:0

19e minuut.
Stergiadis geeft de bal voor. Kettu is nu in balbezit. Kettu passt de bal zonder na te denken. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Adorno bokst de bal weg. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 7:0

21e minuut.
Füst geeft een hoge lob. Rapacz probeert de bal met de borst te controleren. Rapacz passt de bal in één keer door. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea draait met de bal, schiet en ... Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rapacz passt de bal in één keer door. Petrea met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 8:0

24e minuut.
Dimofte rent richting de bal. Floarea onderschept slim de pass. Floarea met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 9:0

28e minuut.
Kettu onderschept slim de pass. Kettu met een sublieme pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 10:0

29e minuut.
Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi passt de bal in één keer door. Gurău rent richting de bal. Floarea onderschept slim de pass. Floarea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stergiadis geeft een hoge lob. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert passt de bal met de wreef. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft een hoge lob. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 11:0

32e minuut.
Daar is Kettu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kettu probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 12:0

32e minuut.
Dimofte speelt de bal door. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Baltariu met de inworp. Floarea rent richting de bal. Floarea passt de bal met de wreef. Petrea rent richting de bal. Petrea draait met de bal, schiet en ... Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Meszlényi rent richting de bal. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 13:0

37e minuut.
Floarea geeft de bal voor. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 14:0

38e minuut.
Petrea is nu in balbezit. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 15:0

40e minuut.
Petrea speelt de bal door. Kettu heeft problemen om de bal te vangen. Kettu speelt de bal door. Floarea is nu in balbezit. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 16:0

41e minuut.
Kettu is nu in balbezit. Rapacz is nu in balbezit. Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrea is nu in balbezit. Petrea draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 17:0

42e minuut.
Kettu is nu in balbezit. Kettu speelt de bal door. Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 18:0

43e minuut.
Floarea probeert naar een medespeler te passen. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 19:0

45e minuut.
Piłkarski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dimofte de bal onder controle te krijgen. Kettu met een sublieme pass. Petrea rent richting de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Adorno bokst de bal weg. Petrea geeft de bal voor. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 5%, Fc Dinamo Salajan 95%.
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 19:0

47e minuut.
Baltariu passt de bal met de wreef. Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal zonder na te denken. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 20:0

48e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea is nu in balbezit. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 21:0

50e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal in één keer door. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 22:0

51e minuut.
Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 23:0

53e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kettu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kettu probeert naar een medespeler te passen. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Petrea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 24:0

55e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea geeft een hoge lob. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 25:0

58e minuut.
Baltariu onderschept slim de pass. Baltariu geeft een hoge lob. Petrea is nu in balbezit. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 26:0

60e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een hoge lob. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 27:0

62e minuut.
Speltdoorn is nu in balbezit. Speltdoorn passt de bal met de wreef. Petrea met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 28:0

62e minuut.
Floarea met een snelle inworp. Kettu is nu in balbezit. Kettu met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea geeft de bal voor. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Petrea is nu in balbezit. Petrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 29:0

65e minuut.
Inworp. Floarea met een snelle inworp. Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 30:0

66e minuut.
Kettu probeert naar een medespeler te passen. Speltdoorn heeft problemen om de bal te vangen. Speltdoorn met een sublieme pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Floarea is nu in balbezit. Floarea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 31:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 32:0

69e minuut.
Füst geeft de bal voor. Inworp. Kettu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapacz is nu in balbezit. Rapacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met een snelle inworp. Floarea geeft de bal voor. Klungelig pakt Petrea de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 33:0

71e minuut.
Dimofte speelt de bal door. Inworp. Floarea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapacz controleert de bal met de borst. Rapacz passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kettu passt de bal in één keer door. Rapacz speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 34:0

74e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea geeft een lange en hoge pass. Biecke kan de bal niet met de borst controleren. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 35:0

75e minuut.
Füst passt de bal in één keer door. Wadyl is nu in balbezit. Floarea onderschept slim de pass. Floarea geeft de bal voor. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bolognesi probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltariu met een snelle inworp. Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke probeert naar een medespeler te passen. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baltariu met een snelle inworp. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea geeft de bal voor. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 36:0

80e minuut.
Floarea speelt de bal door. Speltdoorn probeert naar een medespeler te passen. Petrea rent richting de bal. Petrea draait met de bal, schiet en ... Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 37:0

81e minuut.
Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 38:0

84e minuut.
Jałyński speelt de bal door. Kettu is nu in balbezit. Kettu passt de bal in één keer door. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 39:0

85e minuut.
Speltdoorn probeert naar een medespeler te passen. Petrea met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 40:0

86e minuut.
Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea passt de bal in één keer door. Dimofte probeert de bal aan de voet te houden. Petrea rent richting de bal. Petrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 41:0

87e minuut.
Meszlényi rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke passt de bal met de wreef. Petrea is nu in balbezit. Petrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Baltariu met een snelle inworp. Floarea met een sublieme pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 42:0

90e minuut.
Biecke rent richting de bal. Meszlényi is nu in balbezit. Biecke onderschept slim de pass. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 43:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 5%, Fc Dinamo Salajan 95%.
viitorul 21 - Fc Dinamo Salajan 43:0