Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Panthers Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5516
Łask Panthers Nuts
b Tactiek Nuts
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 45.2
excellent Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Yakovlev is nu in balbezit. Teliavgulovas begaat een overtreding. Yakovlev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udişteanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yakovlev maakt een snoekduik en kopt de bal. Guobužis bokst de bal weg.

16e minuut.
Tamošauskas is nu in balbezit. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas met een sublieme pass. Medinskas rent richting de bal. Medinskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Čiglincevas is nu in balbezit. Čiglincevas geeft de bal voor. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Tijūšas geeft een hoge lob. Inworp. Udişteanu met de inworp. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tamošauskas is nu in balbezit. Medinskas is nu in balbezit. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas schiet op doel. Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tamošauskas is nu in balbezit. Medinskas rent richting de bal. Sulikowski speelt de bal door. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 0:1

36e minuut.
Čiglincevas verovert de bal door een tackle van achteren. Čiglincevas speelt de bal door. Tamošauskas rent richting de bal. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 0:2

42e minuut.
Toporny verovert de bal door een tackle van achteren. Toporny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kojalavičius met de inworp. Čiglincevas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medinskas rent richting de bal. Medinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 54%, Nuts 46%.
Łask Panthers - Nuts 0:3

48e minuut.
Mendes passt de bal zonder na te denken. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu speelt de bal door. Gajowy is nu in balbezit. Gajowy draait met de bal, schiet en ... Guobužis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 1:3

50e minuut.
Gajowy passt de bal in één keer door. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev speelt de bal door. Gajowy is nu in balbezit. Gajowy haalt uit met een fantastische trap. Guobužis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 2:3

54e minuut.
Medinskas is nu in balbezit. Medinskas geeft een hoge lob. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Khan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 2:4

57e minuut.
Van Tornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiglincevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiglincevas passt de bal in één keer door. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kojalavičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Gajowy rent richting de bal. Gajowy draait met de bal, schiet en ... Guobužis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 3:4

72e minuut.
Kojalavičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godlijevskis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Godlijevskis speelt de bal door. Tijūšas is nu in balbezit. Tijūšas passt de bal zonder na te denken. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 3:5

76e minuut.
Mendes speelt de bal door. Yakovlev rent richting de bal. Gajowy is nu in balbezit. Gajowy schiet op doel. Guobužis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 4:5

79e minuut.
Bonas rent richting de bal. Udişteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udişteanu passt de bal met de wreef. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Khan bokst de bal weg.

82e minuut.
Čiglincevas geeft de bal voor. Paredes is nu in balbezit. Tamošauskas onderschept slim de pass. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Khan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Nuts 4:6

86e minuut.
Białkowski speelt de bal door. Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev passt de bal in één keer door. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy haalt uit met een fantastische trap. Guobužis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Godlijevskis geeft een lange en hoge pass. Toporny is nu in balbezit. Toporny geeft een hoge lob. Gajowy controleert de bal met de borst. Gajowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Guobužis trapt de bal weg. Daar is Medinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Gajowy is nu in balbezit. Gajowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 47%, Nuts 53%.
Łask Panthers - Nuts 4:6