Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Panthers Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5089
Łask Panthers FC Las divers
b Tactiek NVC
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 42.7
good Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen good


11e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Inworp. Rouatbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rouatbi met een snelle inworp. Hobai is nu in balbezit. Hobai passt de bal in één keer door. Balland is nu in balbezit. Balland draait met de bal, schiet en ... Paal! Becarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rouatbi met de inworp. Hobai rent richting de bal. Hobai passt de bal zonder na te denken. Liaunartaitis is nu in balbezit. Liaunartaitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Udişteanu met de inworp. Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi geeft de bal voor. Turski is nu in balbezit. Turski haalt uit met een fantastische trap. Obitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Toporny rent richting de bal. Toporny passt de bal zonder na te denken. Hueico rent richting de bal. Hueico geeft een lange en hoge pass. Daar is Fortier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Việt Dũng passt de bal zonder na te denken. Ráthonyi rent richting de bal. Ráthonyi geeft de bal voor. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rouatbi onderschept slim de pass. Rouatbi met een sublieme pass. Daar is Van Tornhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balland onderschept slim de pass. Balland haalt uit met een fantastische trap. Becarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 42%, FC Las divers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łask Panthers - FC Las divers 0:0

58e minuut.
Fortier probeert de bal met de borst te controleren. Udişteanu is nu in balbezit. Hobai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hobai krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Robayo probeert de bal aan de voet te houden. Zutanas kopt de bal weg. Venuti heeft problemen om de bal te vangen. Suryanto rent richting de bal. Suryanto haalt uit met een fantastische trap. Obitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Hobai speelt de bal door. Rouatbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouatbi probeert naar een medespeler te passen. Balland rent richting de bal. Balland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Venuti rent richting de bal. Balland met een sublieme pass. Van Tornhout speelt de bal door. Jop rent richting de bal. Jop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Suryanto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gajowy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 36%, FC Las divers 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łask Panthers - FC Las divers 0:0