Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DonMatteo FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 870
DonMatteo FC virtuale calcio
555 Tactiek tribù
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 41.6
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Peruzzi de bal onder controle te krijgen. Peyrachia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duró. Duró krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Melinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinc geeft een lange en hoge pass. Seghizzi is nu in balbezit. Seghizzi schiet op doel. Babbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - virtuale calcio 0:1

15e minuut.
Bölöni is nu in balbezit. Galluzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Galluzzi geeft de bal voor. Baudo rent richting de bal. Baudo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Quentin passt de bal in één keer door. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi geeft de bal voor. Duró rent richting de bal. Duró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Peruzzi passt de bal in één keer door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik passt de bal in één keer door. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 46%, virtuale calcio 54%.
DonMatteo FC - virtuale calcio 0:1

64e minuut.
Schivardi met de inworp. Ravenni is nu in balbezit. Peruzzi speelt de bal door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Schivardi is nu in balbezit. Seghizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Seghizzi passt de bal in één keer door. Cecconami rent richting de bal. Cecconami geeft een hoge lob. Babbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Eyzaguirre speelt de bal door. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni passt de bal zonder na te denken. Duró rent richting de bal. Duró haalt uit met een fantastische trap. Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Galluzzi speelt de bal door. Cecconami rent richting de bal. Cecconami geeft de bal voor. Baudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - virtuale calcio 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 47%, virtuale calcio 53%.
DonMatteo FC - virtuale calcio 0:2