Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa La Carré
CinCin SP Tactiek Carré433superof
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
69.6 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten very good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Inworp. Leonidis met een snelle inworp. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Włodowski passt de bal zonder na te denken. Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal geeft een hoge lob. Karłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karłowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Leonidis met een snelle inworp. Šidlo rent richting de bal. Šidlo geeft de bal voor. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Ahrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 1:0

22e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Bobek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkammen. Verkammen krijgt een gele kaart. Bobek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Elbal komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 1:1

26e minuut.
Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Szczypkowski is nu in balbezit. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ahrari trapt de bal weg. García Elbal kopt de bal weg. Šidlo met een sublieme pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Iglesias speelt de bal door. Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal. Ahrari bokst de bal weg.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verkammen neemt de hoekschop. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Ahrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 32%, La Carré 68%.
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 2:1

47e minuut.
Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Ahrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 3:1

58e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Włodowski is nu in balbezit. Włodowski passt de bal zonder na te denken. Karłowicz is nu in balbezit. Karłowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Leonidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzari. Leonidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Leonidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Leonidis rent richting de bal. Leonidis probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Ahrari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Włodowski speelt de bal door. García Elbal bereikt de bal nog maar net als eerste. García Elbal passt de bal in één keer door. Bobek rent richting de bal. Bobek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Coscia komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zulu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mercz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Ahrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 4:1

76e minuut.
Mazzari passt de bal in één keer door. Zulu met een sublieme pass. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antequera komt het veld opgelopen. Pedraza komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Libonatti geeft de bal voor. Broczkowski is nu in balbezit. Csintalan begaat een overtreding. Csintalan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Verkammen probeert de bal met de borst te controleren. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Leonidis geeft de bal voor. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 34%, La Carré 66%.
MKS Mokotów Warszawa - La Carré 5:1