Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dziś Was Zjemy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10586
Dziś Was Zjemy RB Gdynia
śmieszna Tactiek XcX
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
60.8 gemiddelde waardering 48.9
outstanding Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


13e minuut.
Basara passt de bal met de wreef. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jasharaj de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 1:0

18e minuut.
Herbski passt de bal in één keer door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki passt de bal zonder na te denken. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jelonek geeft een hoge lob. Atanacković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jasharaj de bal. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti haalt uit met een fantastische trap. Lubura bokst de bal weg.

34e minuut.
Jelonek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambotti is nu in balbezit. Proença probeert naar een medespeler te passen. Basara is nu in balbezit. Basara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Proença passt de bal in één keer door. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti passt de bal zonder na te denken. Basara rent richting de bal. Basara schiet op doel. Paal! Proença is nu in balbezit. Proença haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski passt de bal in één keer door. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti haalt uit met een fantastische trap. Lubura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Casillas geeft de bal voor. Dantas is nu in balbezit. Targoński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Targoński naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dantas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casillas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Atanacković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Herbski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziś Was Zjemy 36%, RB Gdynia 64%.
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 1:0

54e minuut.
Lenţa is nu in balbezit. Lenţa geeft een lange en hoge pass. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença draait met de bal, schiet en ... Lubura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 2:0

57e minuut.
Treijtel kan de bal niet met de borst controleren. Herbski rent richting de bal. Herbski passt de bal met de wreef. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença haalt uit met een fantastische trap. Lubura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Herbski rent richting de bal. Herbski passt de bal zonder na te denken. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 3:0

68e minuut.
Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki passt de bal in één keer door. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 4:0

74e minuut.
Herbski passt de bal zonder na te denken. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki passt de bal in één keer door. Daar is Basara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basara schiet op doel. Lubura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. Lubura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 5:0

78e minuut.
Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski onderschept slim de pass. Basara rent richting de bal. Basara schiet op doel. Siekierecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 6:0

82e minuut.
Atanacković geeft een lange en hoge pass. Warszawski is nu in balbezit. Proença verovert de bal door een tackle van achteren. Proença draait met de bal, schiet en ... Lubura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 7:0

87e minuut.
Zambotti heeft problemen om de bal te vangen. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki passt de bal in één keer door. Basara rent richting de bal. Basara haalt uit met een fantastische trap. Lubura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziś Was Zjemy 42%, RB Gdynia 58%.
Dziś Was Zjemy - RB Gdynia 7:0