Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nord-Als Boldklub Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 723
Nord-Als Boldklub Buryje Mishki
4-1-3-2 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 19.4
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Akinfeev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bergstrøm met een snelle inworp. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Feddersen kopt de bal weg. Akinfeev heeft problemen om de bal te vangen. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 1:0

4e minuut.
Broman kopt de bal weg. Klungelig pakt Nagumanov de bal. Moesgaard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fritzen de bal. Fritzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ryabushkin geeft de bal voor. Güneştepe kopt de bal weg. Fritzen rent richting de bal. Fritzen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaplun de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 2:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güneştepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 3:0

17e minuut.
Vinokur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Broman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Fritzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Karlaschuk met een harde bal richting middenveld. Rossen kan de bal niet met de borst controleren. Rossen passt de bal zonder na te denken. Fritzen rent richting de bal. Fritzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Güneştepe speelt de bal door. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard passt de bal met de wreef. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 4:0

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karlaschuk met een harde bal richting middenveld. Jadczuk kopt de bal weg. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ryabushkin probeert naar een medespeler te passen. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm geeft een lange en hoge pass. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 5:0

28e minuut.
Güneştepe met een sublieme pass. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen passt de bal met de wreef. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 6:0

31e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Daar is Vinokur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritzen rent richting de bal. Fritzen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard schiet op doel. Karlaschuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Güneştepe geeft de bal voor. Shitvenkov controleert de bal met de borst. Jadczuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feddersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feddersen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 7:0

35e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Kaplun controleert de bal met de borst. Fritzen rent richting de bal. Fritzen schiet op doel. Karlaschuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Fritzen schiet op doel. Karlaschuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Kaplun de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jadczuk neemt de hoekschop. Moesgaard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Güneştepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen met een sublieme pass. Moesgaard is nu in balbezit. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 8:0

45e minuut.
Hohlov komt het veld opgelopen. Favstov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 14%, Buryje Mishki 86%.
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 8:0

48e minuut.
Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe geeft een hoge lob. Akinfeev probeert de bal met de borst te controleren. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Broman met de inworp. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kjeldbjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldbjerg speelt de bal door. Moesgaard is nu in balbezit. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen draait met de bal, schiet en ... Karlaschuk bokst de bal weg. Karlaschuk met een sublieme pass. Daar is Broman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broman kopt de bal weg. Moesgaard is nu in balbezit. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk bokst de bal weg.

57e minuut.
Moesgaard kopt de bal weg. Klungelig pakt Fritzen de bal. Kaplun is nu in balbezit. Fritzen verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jadczuk is nu in balbezit. Jadczuk geeft een hoge lob. Nagumanov is nu in balbezit. Moesgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Moesgaard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Feddersen passt de bal zonder na te denken. Broman rent richting de bal. Broman geeft een hoge lob. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 9:0

66e minuut.
Kaplun bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen met een sublieme pass. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moesgaard is nu in balbezit. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 10:0

70e minuut.
Kjeldbjerg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shitvenkov. Kjeldbjerg raakt geblesseerd tijdens het duel. Degtiariov komt het veld opgelopen. Rossen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moesgaard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Feddersen is nu in balbezit. Feddersen passt de bal in één keer door. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 11:0

78e minuut.
Ryabushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Moesgaard heeft problemen om de bal te vangen. Moesgaard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 12:0

79e minuut.
Fritzen is nu in balbezit. Fritzen passt de bal met de wreef. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 13:0

81e minuut.
Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Rossen speelt de bal door. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen draait met de bal, schiet en ... Karlaschuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 14:0

84e minuut.
Degtiariov passt de bal in één keer door. Favstov is nu in balbezit. Kjeldbjerg speelt de bal door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft een hoge lob. Karlaschuk bokst de bal weg. Fritzen rent richting de bal. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 15:0

87e minuut.
Kjeldbjerg passt de bal zonder na te denken. Jadczuk met een sublieme pass. Rossen is nu in balbezit. Rossen speelt de bal door. Nagumanov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kaplun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplun geeft de bal voor. Broman geeft de bal voor. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 13%, Buryje Mishki 87%.
Nord-Als Boldklub - Buryje Mishki 15:0