Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Parc des Princes
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4366
Ajax Sosnowiec Lusińska Targówek
1-3-5-2 Tactiek Rado
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 54
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 62.7
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fragos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragos passt de bal in één keer door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bontempi de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Baklavacı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karolkiewicz de bal onder controle te krijgen. Bahele kopt de bal weg. Bontempi rent richting de bal. Bontempi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:1

13e minuut.
Łapiński met de inworp. Bryk rent richting de bal. Tomicki begaat een overtreding. Tomicki krijgt een gele kaart. Bryk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bahele kopt de bal weg. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bryk speelt de bal door. Daar is Bontempi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele draait met de bal, schiet en ... Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:2

19e minuut.
Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krukowski neemt de hoekschop. Bahele krijgt zijn hoofd ertegen. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bahele onderschept slim de pass. Pater legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bahele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahele neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:3

20e minuut.
Bulzacki passt de bal met de wreef. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki is nu in balbezit. Bahele onderschept slim de pass. Bahele schiet op doel. Garbień bokst de bal weg. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski schiet op doel. Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bahele is nu in balbezit. Bahele passt de bal in één keer door. Daar is Puchniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele draait met de bal, schiet en ... Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bahele is nu in balbezit. Bontempi is nu in balbezit. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Erikçi passt de bal met de wreef. Gorter rent richting de bal. Gorter met een sublieme pass. Bahele rent richting de bal. Bahele schiet op doel. Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bontempi zal de hoekschop nemen. Bahele krijgt zijn hoofd ertegen. Garbień bokst de bal weg. Pater heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bontempi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bahele is nu in balbezit. Bahele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gorter kopt de bal weg. Daar is Krukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:4

29e minuut.
Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn geeft een hoge lob. Leporanta probeert de bal aan de voet te houden. Bahele rent richting de bal. Bahele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paszczyszyn met een harde bal richting middenveld. Fragos kopt de bal weg. Klungelig pakt Bahele de bal. Bahele schiet op doel. Garbień bokst de bal weg.

34e minuut.
Bulzacki rent richting de bal. Fragos onderschept slim de pass. Fragos geeft een hoge lob. Daar is Bahele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Łapiński rent richting de bal. Krukowski onderschept slim de pass. Krukowski passt de bal met de wreef. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Maltepeli met een sublieme pass. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Bahele rent richting de bal. Bahele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Niedźwiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Arias trapt de bal weg. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesień komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 86%, Lusińska Targówek 14%.
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:4

46e minuut.
Bahele met een sublieme pass. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomicki. Krukowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomicki speelt de bal door. Bryk met een snel genomen vrije trap. Bahele heeft problemen om de bal te vangen. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gorter passt de bal in één keer door. Bontempi heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi passt de bal zonder na te denken. Daar is Bahele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Puchniarz geeft een lange en hoge pass. Krukowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bahele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Lesień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Krukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowski passt de bal met de wreef. Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele verovert de bal door een tackle van achteren. Bahele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bahele de bal. Bahele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fragos met een sublieme pass. Gorter met een sublieme pass. Fragos speelt de bal door. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele draait met de bal, schiet en ... Lesień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bahele met een sublieme pass. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi geeft de bal voor. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Lesień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Calangiu kopt de bal weg. Krukowski rent richting de bal. Krukowski geeft de bal voor. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele draait met de bal, schiet en ... Lesień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Fragos de bal. Fragos speelt de bal door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele rent richting de bal. Bahele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gorter kopt de bal weg. Krukowski speelt de bal door. Daar is Bahele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele draait met de bal, schiet en ... Lesień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:5

85e minuut.
Tomicki geeft een hoge lob. Fragos kopt de bal weg. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele rent richting de bal. Bahele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel. Pater probeert de bal aan de voet te houden. Lesień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 73%, Lusińska Targówek 27%.
Ajax Sosnowiec - Lusińska Targówek 0:5