Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5523
Sasa, Grisa si Ion Százhalombattai Arany Ászok
532D Tactiek N3d5x
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 41.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
van der Sluis trapt de bal weg van het doel. Matuidi kopt de bal weg. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. van der Sluis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

4e minuut.
Del Sole speelt de bal door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal in één keer door. Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 2:0

10e minuut.
Del Sole rent richting de bal. Oinaala verovert de bal door een tackle van achteren. Oinaala passt de bal in één keer door. Stranzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stranzl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barbalias met een sublieme pass. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt passt de bal met de wreef. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... van der Sluis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Shenghuan met een sublieme pass. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Del Sole passt de bal zonder na te denken. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barbalias rent richting de bal. Barbalias passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
bin Mohd Hanafiah rent richting de bal. Matuidi rent richting de bal. Matuidi geeft een lange en hoge pass. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. van der Sluis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Barbalias is nu in balbezit. Barbalias heeft problemen om de bal te vangen. Barbalias met een sublieme pass. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stranzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzao verovert de bal door een tackle van achteren. Louzao geeft de bal voor. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Déri heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ... van der Sluis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 22%, Százhalombattai Arany Ászok 78%.
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 2:0

51e minuut.
Matuidi rent richting de bal. Matuidi passt de bal met de wreef. Barbalias met een sublieme pass. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Meigas de bal. Matuidi met een sublieme pass. Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole geeft een lange en hoge pass. Ricardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 3:0

56e minuut.
Barbalias met de inworp. Matuidi is nu in balbezit. Matuidi passt de bal in één keer door. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Matuidi onderschept slim de pass. Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Meigas kopt de bal weg. Klungelig pakt Shenghuan de bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
van der Sluis probeert naar een medespeler te passen. Louzao kopt de bal weg. Daar is Szulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbalias. Déri raakt geblesseerd tijdens het duel. Nedilko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panaite is nu in balbezit. Albernas onderschept slim de pass. Albernas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albernas is nu in balbezit. Albernas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 3:1

70e minuut.
Del Sole geeft een hoge lob. Daar is Nedilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 4:1

71e minuut.
Stranzl probeert naar een medespeler te passen. Albernas rent richting de bal. Darcourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albernas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Albernas kan niet meer verder spelen. Gutierrez komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ricardo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Copos de bal onder controle te krijgen. Louzao bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi rent richting de bal. Matuidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cobuşcian is nu in balbezit. Cobuşcian met een sublieme pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 5:1

85e minuut.
Del Sole passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 18%, Százhalombattai Arany Ászok 82%.
Sasa, Grisa si Ion - Százhalombattai Arany Ászok 5:1