Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ALLAHU_AKBAR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4977
ALLAHU_AKBAR Borsuczy Real Madryt
Kharabagh Tactiek Borsuk433
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 38.2
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Rędzina passt de bal met de wreef. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti passt de bal zonder na te denken. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran met een sublieme pass. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert draait met de bal, schiet en ... Cavallino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 1:0

5e minuut.
Pedretti passt de bal zonder na te denken. Maghiran rent richting de bal. Maghiran passt de bal zonder na te denken. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Cavallino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pedretti geeft een hoge lob. Pleśnar kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrieu de bal. Andrieu geeft een lange en hoge pass. Rambert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert passt de bal met de wreef. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Cavallino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch geeft een hoge lob. Maghiran rent richting de bal. Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti geeft de bal voor. Maghiran rent richting de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 2:0

22e minuut.
De Fazio rent richting de bal. De Fazio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedretti met een snelle inworp. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 3:0

23e minuut.
Skish speelt de bal door. Pedretti rent richting de bal. De Fazio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Fazio krijgt een gele kaart. Pedretti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Maghiran neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 4:0

26e minuut.
Andrieu passt de bal met de wreef. Espina met een sublieme pass. Rędzina met een sublieme pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran passt de bal zonder na te denken. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 5:0

32e minuut.
Brnadić probeert de bal aan de voet te houden. Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran passt de bal met de wreef. Rambert is nu in balbezit. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Cavallino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 6:0

37e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert rent richting de bal. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert is nu in balbezit. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brnadić controleert de bal met de borst. Andrieu is nu in balbezit. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu is nu in balbezit. Andrieu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Andrieu geeft de bal voor. Rambert kopt de bal weg. Klungelig pakt Dúbravec de bal. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Andrieu probeert naar een medespeler te passen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran passt de bal zonder na te denken. Rambert is nu in balbezit. Rambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 25%, Borsuczy Real Madryt 75%.
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 6:0

46e minuut.
Yüceşen komt het veld opgelopen. Paniagua komt het veld opgelopen. Hernández Guirao komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Andrieu met een sublieme pass. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina passt de bal met de wreef. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti met een sublieme pass. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert draait met de bal, schiet en ... Cavallino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 7:0

53e minuut.
Andrieu geeft de bal voor. Nizio kopt de bal weg. Klungelig pakt Dúbravec de bal. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert draait met de bal, schiet en ... Cavallino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 8:0

60e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Pedretti passt de bal in één keer door. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 9:0

62e minuut.
Cavallino trapt de bal weg van het doel. Andrieu rent richting de bal. Andrieu geeft een hoge lob. Rambert rent richting de bal. Rambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pleśnar geeft de bal voor. Pedretti kopt de bal weg. Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 10:0

71e minuut.
Rędzina onderschept slim de pass. Rędzina met een sublieme pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran schiet op doel. Cavallino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 11:0

71e minuut.
Rambert probeert naar een medespeler te passen. Pac controleert de bal met de borst. Pac met een sublieme pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Cavallino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Nizio geeft een lange en hoge pass. Hernández Guirao kopt de bal weg. Rędzina heeft problemen om de bal te vangen. Rędzina geeft de bal voor. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedretti zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rambert de bal. Rambert schiet op doel. Cavallino bokst de bal weg.

75e minuut.
Andrieu kopt de bal weg. Maghiran rent richting de bal. Maghiran passt de bal in één keer door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Cavallino trapt de bal weg. Rędzina kopt de bal weg. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rędzina passt de bal met de wreef. Andrieu is nu in balbezit. Andrieu geeft een lange en hoge pass. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 12:0

81e minuut.
Rędzina met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti passt de bal zonder na te denken. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 13:0

83e minuut.
Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüceşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 14:0

85e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert is nu in balbezit. Rambert passt de bal zonder na te denken. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 16%, Borsuczy Real Madryt 84%.
ALLAHU_AKBAR - Borsuczy Real Madryt 14:0