Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: el collao
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7299
alcoyano Springfield Atoms
Escondidos :S Tactiek FutSal
66% Balbezit 34%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten average
very good Passen weak
excellent Verdedigen weak


5e minuut.
Aubert rent richting de bal. Zaccheroni is nu in balbezit. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo schiet op doel. Płocharski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Zaccheroni is nu in balbezit. Klungelig pakt Zaccheroni de bal. Marză is nu in balbezit. Zaccheroni verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccheroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Colméia rent richting de bal. Colméia geeft een hoge lob. Kwasigroch kopt de bal weg. Aydınlık is nu in balbezit. Aydınlık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Aydınlık raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boutell komt het veld opgelopen. Nadal Martorell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel. Kaus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Nadal Martorell met de inworp. Kwasigroch onderschept slim de pass. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zaccheroni geeft een lange en hoge pass. Bugarín probeert naar een medespeler te passen. Mendes Neto controleert de bal met de borst. Mendes Neto schiet op doel. Płocharski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alcoyano - Springfield Atoms 1:0

26e minuut.
Mendes Neto passt de bal zonder na te denken. Boutell probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Merlo heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alcoyano - Springfield Atoms 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Cañizares de bal. Boutell onderschept slim de pass. Llorente is nu in balbezit. Boutell onderschept slim de pass. Boutell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alcoyano 58%, Springfield Atoms 42%.
alcoyano - Springfield Atoms 2:0

46e minuut.
Tinajero komt het veld opgelopen. Urzanqui komt het veld opgelopen. Galeote komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mendes Neto passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadal Martorell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque draait met de bal, schiet en ... Kaus bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Boutell speelt de bal door. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Klungelig pakt Jimenez Merlo de bal. Jimenez Merlo haalt uit met een fantastische trap. Płocharski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alcoyano - Springfield Atoms 3:0

63e minuut.
Nadal Martorell met de inworp. Kwasigroch rent richting de bal. Luque onderschept slim de pass. Luque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell geeft een lange en hoge pass. Rapacz controleert de bal met de borst. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Luque met een snelle inworp. Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Galeote rent richting de bal. Zaccheroni onderschept slim de pass. Zaccheroni draait met de bal, schiet en ... Płocharski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Luque met een snelle inworp. Zaccheroni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadal Martorell. Nadal Martorell krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sáez García met een sublieme pass. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rapacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alcoyano - Springfield Atoms 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alcoyano 64%, Springfield Atoms 36%.
alcoyano - Springfield Atoms 4:0