Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BKS Arena Gdańsk
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4360
KS Przymorze Wielkie POLSKA HUSARIA
grom 532a Tactiek polo
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
35.6 gemiddelde waardering 49.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Rempała met een harde bal richting middenveld. Lew geeft de bal voor. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft de bal voor. Młot maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lubszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lech is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwietniak. Kwietniak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Hui rent richting de bal. Hui probeert naar een medespeler te passen. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hui met een sublieme pass. Dembek rent richting de bal. Dembek passt de bal zonder na te denken. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:0

30e minuut.
Gałuszko passt de bal met de wreef. Bidas rent richting de bal. Bidas passt de bal in één keer door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dembek speelt de bal door. Daar is Dym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lew zijn tegenspeler op de grond. Lew is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Pyskaty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Granlund trapt de bal weg van het doel. Hui rent richting de bal. Hui probeert naar een medespeler te passen. Dembek is nu in balbezit. Dembek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Broniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal in één keer door. Lubszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubszczyk geeft de bal voor. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kitowski met een sublieme pass. Bidas rent richting de bal. Bidas draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 58%, POLSKA HUSARIA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:1

46e minuut.
Cojemiachin komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lech is nu in balbezit. Lech geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:2

59e minuut.
Lubszczyk met een sublieme pass. Gałuszko probeert de bal aan de voet te houden. Gałuszko passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg.

71e minuut.
Lubszczyk passt de bal met de wreef. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas passt de bal in één keer door. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lubszczyk rent richting de bal. Lubszczyk met een sublieme pass. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski schiet op doel. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:3

86e minuut.
Kitowski neemt vlug de vrije trap. Bidas rent richting de bal. Bidas speelt de bal door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:4

88e minuut.
Lubszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft een hoge lob. Młot is nu in balbezit. Młot draait met de bal, schiet en ... Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 58%, POLSKA HUSARIA 42%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:4