Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lasowiak Studzieniec Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4712
Lasowiak Studzieniec Inter Misiaki
zibi Tactiek expert plus
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 41.5
outstanding Schieten average
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Inworp. Cochrane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bavestrello geeft een lange en hoge pass. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik schiet op doel. Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane met een sublieme pass. Klungelig pakt Bavestrello de bal. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
McClaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio onderschept slim de pass. Sapio passt de bal zonder na te denken. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. Cozarak bokst de bal weg.

24e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Uğur rent richting de bal. Uğur passt de bal zonder na te denken. Sapio is nu in balbezit. Sapio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ciupik passt de bal zonder na te denken. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. McClaren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bavestrello raakt geblesseerd tijdens het duel. Bavestrello kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 1:0

31e minuut.
Pescariu passt de bal zonder na te denken. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane passt de bal in één keer door. Bavestrello heeft problemen om de bal te vangen. Bavestrello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane passt de bal met de wreef. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Cozarak met een harde bal richting middenveld. Uğur kopt de bal weg. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik schiet op doel. Cozarak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 2:0

39e minuut.
Uğur rent richting de bal. Uğur speelt de bal door. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik draait met de bal, schiet en ... Cozarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 3:0

40e minuut.
Tardieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardieu geeft een hoge lob. Pescariu kopt de bal weg. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ciupik onderschept slim de pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uğur zal de hoekschop nemen. Sapio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pescariu speelt de bal door. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik passt de bal zonder na te denken. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 23%, Inter Misiaki 77%.
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 3:0

49e minuut.
Tardieu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cochrane met een snelle inworp. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 4:0

56e minuut.
Bavestrello probeert naar een medespeler te passen. Ciupik is nu in balbezit. Drăgănescu begaat een overtreding. Drăgănescu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Cozarak met een sublieme pass. Gałan kopt de bal weg. Tardieu is nu in balbezit. Bavestrello verovert de bal door een tackle van achteren. Bavestrello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bavestrello speelt de bal door. Daar is Sapio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapio passt de bal in één keer door. Ciupik rent richting de bal. Ciupik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane passt de bal met de wreef. Bavestrello met een sublieme pass. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cozarak niet meer kan verder spelen. Trembacz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Uğur geeft een lange en hoge pass. Schachinger kopt de bal weg. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Trembacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uğur zal de hoekschop nemen. Bavestrello krijgt zijn hoofd ertegen. Trembacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 5:0

85e minuut.
Tribbe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schachinger de bal. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 6:0

87e minuut.
Imperatori kopt de bal weg. Wandzik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojkov. Wandzik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăgănescu wilt de vrije trap nemen. Deidda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Karasavvidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hede. Karasavvidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pescariu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bavestrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schachinger onderschept slim de pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 31%, Inter Misiaki 69%.
Lasowiak Studzieniec - Inter Misiaki 6:0