Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2309
ALEXA Svi-kao-jedan
zez Tactiek 3na3
41% Balbezit 59%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten good
very good Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Farinola probeert de bal met de borst te controleren. Karađorđević is nu in balbezit. Farinola onderschept slim de pass. Farinola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farinola is nu in balbezit. Farinola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Svi-kao-jedan 0:1

6e minuut.
Abbasov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zamlata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović probeert naar een medespeler te passen. Zamlata is nu in balbezit. Zamlata draait met de bal, schiet en ... Matyasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALEXA - Svi-kao-jedan 1:1

12e minuut.
Abbasov is nu in balbezit. Abbasov geeft de bal voor. Farinola rent richting de bal. Farinola schiet op doel. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Svi-kao-jedan 1:2

15e minuut.
Cattalani met een sublieme pass. Inworp. Zamlata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Abbasov met een harde bal richting middenveld. Farinola rent richting de bal. Farinola draait met de bal, schiet en ... Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Svi-kao-jedan 1:3

28e minuut.
Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Karađorđević verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Arizanović kopt de bal weg. Rolczak is nu in balbezit. Karađorđević onderschept slim de pass. Karađorđević haalt uit met een fantastische trap. Matyasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 52%, Svi-kao-jedan 48%.
ALEXA - Svi-kao-jedan 1:3

51e minuut.
Cabezas passt de bal in één keer door. Inworp. Zamlata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Arizanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Soto Miranda rent richting de bal. Soto Miranda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rolczak de bal. Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola schiet op doel. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rolczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zeković komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Farinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeković controleert de bal met de borst. Karađorđević rent richting de bal. Farinola onderschept slim de pass. Farinola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arizanović met een snelle inworp. Garašanin is nu in balbezit. Farinola rent richting de bal. Farinola schiet op doel. Mešter bokst de bal weg.

72e minuut.
Mešter trapt de bal weg van het doel. Daar is Arizanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović onderschept slim de pass. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Matyasik bokst de bal weg.

74e minuut.
Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović speelt de bal door. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata haalt uit met een fantastische trap. Matyasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Svi-kao-jedan 2:3

88e minuut.
Abbasov is nu in balbezit. Abbasov geeft de bal voor. Farinola kan de bal niet met de borst controleren. Farinola haalt uit met een fantastische trap. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 38%, Svi-kao-jedan 62%.
ALEXA - Svi-kao-jedan 2:3