Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: StarStarachowice Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8807
StarStarachowice Legionowcy Wilanów
532bk2 Tactiek wysoko wysoko
55% Balbezit 45%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.4 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Czymech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... Rogoziński bokst de bal weg. Rácz rent richting de bal. Rácz draait met de bal, schiet en ... Rogoziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Buitenspel voor Floricioiu. Goede buitenspelval van de verdediging. Damnik neemt vlug de vrije trap. Aureli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski onderschept slim de pass. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dell`Accio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagiński komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bagiński met een sublieme pass. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Mutryn heeft problemen om de bal te vangen. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ... Kolbász bokst de bal weg.

44e minuut.
Kolbász trapt de bal weg. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol passt de bal met de wreef. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 66%, Legionowcy Wilanów 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarStarachowice - Legionowcy Wilanów 0:0

47e minuut.
Semazen passt de bal met de wreef. Daar is McDermott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusak met een sublieme pass. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski schiet op doel. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bagiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bagiński geeft de bal voor. McDermott is nu in balbezit. McDermott haalt uit met een fantastische trap. Kolbász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Legionowcy Wilanów 0:1

58e minuut.
Buncol speelt de bal door. Jegliński rent richting de bal. Jegliński speelt de bal door. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Skrzypkowski stond buitenspel. Włodowski komt het veld opgelopen. Aureli neemt vlug de vrije trap. Jegliński kopt de bal weg. Bagiński speelt de bal door. McDermott is nu in balbezit. McDermott haalt uit met een fantastische trap. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Doeltrap. Jianxin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jendrysiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 69%, Legionowcy Wilanów 31%.
StarStarachowice - Legionowcy Wilanów 0:1