Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10332
FC Batalion Lublin Blue Diamonds
4-3-3 Tactiek d41m31a1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Kopernik kopt de bal weg. Hughes rent richting de bal. Katulski begaat een overtreding. Hughes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fros met een snel genomen vrije trap. Wróbel krijgt zijn hoofd ertegen. Wares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 1:0

6e minuut.
Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Kopernik geeft de bal voor. Wróbel rent richting de bal. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 2:0

12e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană passt de bal in één keer door. Lampreia probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Günsel probeert naar een medespeler te passen. Lampreia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampreia passt de bal in één keer door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg.

18e minuut.
Hughes geeft een hoge lob. Livre probeert de bal aan de voet te houden. Genchoff is nu in balbezit. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. van der Hulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geană is nu in balbezit. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 2:1

24e minuut.
Lampreia geeft een lange en hoge pass. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Livre ... Strafschop! Livre krijgt een gele kaart. Genchoff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampreia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. van der Hulst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 2:2

24e minuut.
Livre rent richting de bal. Livre geeft de bal voor. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik geeft een lange en hoge pass. Kolasa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Barbachowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontela met de inworp. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 2:3

39e minuut.
Pala geeft een lange en hoge pass. Wróbel kopt de bal weg. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa draait met de bal, schiet en ... Wares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 3:3

41e minuut.
Günsel rent richting de bal. Günsel passt de bal in één keer door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fros passt de bal met de wreef. Nicolici rent richting de bal. Nicolici geeft de bal voor. Fontela kopt de bal weg. Urrutia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fontela neemt de hoekschop. Lampreia springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 62%, Blue Diamonds 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 3:3

46e minuut.
Lampreia passt de bal met de wreef. Daar is Geană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fros begaat een overtreding. Fros krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Hughes passt de bal met de wreef. Günsel rent richting de bal. Günsel passt de bal in één keer door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Geană passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lampreia de bal. Genchoff is nu in balbezit. Genchoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 3:4

56e minuut.
Hughes met een snelle inworp. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik passt de bal met de wreef. Katulski is nu in balbezit. Katulski draait met de bal, schiet en ... Paal! Wares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 4:4

58e minuut.
Pustelak is nu in balbezit. Lampreia onderschept slim de pass. Lampreia passt de bal zonder na te denken. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wróbel is nu in balbezit. Wróbel geeft de bal voor. Hughes probeert de bal met de borst te controleren. Katulski is nu in balbezit. Katulski draait met de bal, schiet en ... Wares bokst de bal weg.

63e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Fontela is nu in balbezit. Fontela speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fros is nu in balbezit. Günsel onderschept slim de pass. Günsel geeft de bal voor. Klungelig pakt Geană de bal. Geană schiet op doel. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Inworp. Fontela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia schiet op doel. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lampreia probeert naar een medespeler te passen. Geană is nu in balbezit. Geană passt de bal met de wreef. Lampreia rent richting de bal. Lampreia draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg.

77e minuut.
Fontela rent richting de bal. Fontela passt de bal in één keer door. Lampreia is nu in balbezit. Genchoff is nu in balbezit. Genchoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Günsel met de inworp. Lampreia probeert naar een medespeler te passen. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa met een sublieme pass. Wróbel rent richting de bal. Wróbel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Wares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 60%, Blue Diamonds 40%.
FC Batalion Lublin - Blue Diamonds 5:4