Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mitologico de Krampeiros
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11188
Yonose Fc Tiburones FC 2005
3VS3 Tactiek 3vs3x
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 46.3
outstanding Schieten average
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen adequate


3e minuut.
Ugáz controleert de bal met de borst. Ugáz probeert naar een medespeler te passen. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mayorga kopt de bal weg. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas geeft een lange en hoge pass. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Hoyos de bal. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada met een sublieme pass. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ugáz onderschept slim de pass. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia geeft een hoge lob. Cantor probeert de bal met de borst te controleren. Cantor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
D`Elia kopt de bal weg. Posada is nu in balbezit. Posada passt de bal in één keer door. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier draait met de bal, schiet en ... Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro met een sublieme pass. Posada kopt de bal weg. Daar is D`Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Elia draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 1:0

18e minuut.
D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia passt de bal met de wreef. Süssmeier probeert naar een medespeler te passen. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro bokst de bal weg.

25e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Ugáz onderschept slim de pass. Ugáz passt de bal zonder na te denken. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Juskowiak geeft de bal voor. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Fandiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada met een sublieme pass. D`Elia rent richting de bal. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 2:0

35e minuut.
Ugáz verovert de bal door een tackle van achteren. Ugáz geeft een lange en hoge pass. Holte kopt de bal weg. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Juskowiak met een snelle inworp. Süssmeier met een sublieme pass. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ugáz passt de bal met de wreef. Posada is nu in balbezit. Posada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt D`Elia de bal. D`Elia schiet op doel. Montenegro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 27%, Tiburones FC 2005 73%.
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 2:0

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abello met een sublieme pass. D`Elia rent richting de bal. D`Elia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Montenegro trapt de bal weg van het doel. D`Elia heeft problemen om de bal te vangen. Klingberg rent richting de bal. D`Elia onderschept slim de pass. D`Elia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Montenegro trapt de bal weg. Posada kopt de bal weg. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 3:0

54e minuut.
Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon speelt de bal door. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia draait met de bal, schiet en ... Juskowiak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mayorga kopt de bal weg. Navajas is nu in balbezit. Navajas passt de bal zonder na te denken. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Snehal is nu in balbezit. Snehal geeft een hoge lob. Posada kopt de bal weg. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mayorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snehal rent richting de bal. Süssmeier speelt de bal door. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia draait met de bal, schiet en ... Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abello rent richting de bal. Abello schiet op doel. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Abello geeft een hoge lob. D`Elia kopt de bal weg. Ugáz rent richting de bal. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Montenegro trapt de bal weg. Posada kopt de bal weg. Juskowiak controleert de bal met de borst. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pantilimon komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klingberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abello probeert naar een medespeler te passen. D`Elia rent richting de bal. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Montenegro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Juskowiak geeft een hoge lob. Hoyos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. D`Elia neemt vlug de vrije trap. Beniak is nu in balbezit. Beniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Juskowiak geeft een lange en hoge pass. Hoyos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Posada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor draait met de bal, schiet en ... Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mayorga met een sublieme pass. D`Elia rent richting de bal. D`Elia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. D`Elia rent richting de bal. Klingberg maakt een afschuwelijke overtreding. Klingberg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. D`Elia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ugáz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abello speelt de bal door. Daar is D`Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Elia schiet op doel. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 14%, Tiburones FC 2005 86%.
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 3:0