Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SIEMIANOWICZANKA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5771
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` Marsjanki
4-1-2-3 Martini Tactiek nju
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 28
formidable Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Livre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borszéki kopt de bal weg. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Habrat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Habrat rent richting de bal. Habrat passt de bal zonder na te denken. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre draait met de bal, schiet en ... Żuchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rasiak rent richting de bal. Rasiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Żuchowski de bal. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Calzolaio geeft de bal voor. Inworp. Borszéki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cipolletti geeft de bal voor. Livre rent richting de bal. Rasiak rent richting de bal. Rasiak draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ştefan kopt de bal weg. Klungelig pakt Boháč de bal. D`Angelo geeft de bal voor. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cipolletti rent richting de bal. Cipolletti geeft een hoge lob. Rasiak rent richting de bal. Rasiak schiet op doel. Zwijacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cipolletti verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă begaat een overtreding. Cipolletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cipolletti met een snel genomen vrije trap. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 1:0

24e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Rasiak geeft een hoge lob. Nilă kopt de bal weg. Rasiak rent richting de bal. Rasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Urbina probeert de bal aan de voet te houden. Borszéki rent richting de bal. Borszéki passt de bal in één keer door. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boháč rent richting de bal. D`Angelo onderschept slim de pass. D`Angelo geeft een hoge lob. Rasiak rent richting de bal. Rasiak draait met de bal, schiet en ... Paal! Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Livre springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cipolletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletti passt de bal zonder na te denken. Livre is nu in balbezit. Livre schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 2:0

39e minuut.
Cipolletti passt de bal in één keer door. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski rent richting de bal. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap. Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Habrat is nu in balbezit. Habrat geeft een hoge lob. Daar is Żuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livre is nu in balbezit. Livre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 18%, Marsjanki 82%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 2:0

46e minuut.
Schutte komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cipolletti rent richting de bal. Cipolletti geeft een hoge lob. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte schiet op doel. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 3:0

47e minuut.
Trida speelt de bal door. Borszéki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borszéki geeft de bal voor. Habrat heeft problemen om de bal te vangen. Habrat draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 4:0

56e minuut.
Arceusz passt de bal zonder na te denken. Livre is nu in balbezit. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Schutte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schutte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 5:0

57e minuut.
Ülejõe komt het veld opgelopen. Leiser komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Livre is nu in balbezit. Habrat is nu in balbezit. Habrat passt de bal met de wreef. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte haalt uit met een fantastische trap. Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Millán komt het veld opgelopen. Kurulashvili komt het veld opgelopen. Zátrok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leiser is nu in balbezit. Leiser passt de bal met de wreef. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Millán passt de bal zonder na te denken. Borszéki is nu in balbezit. Borszéki passt de bal zonder na te denken. Millán is nu in balbezit. Millán haalt uit met een fantastische trap. Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schutte is nu in balbezit. Schutte draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zwijacz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili geeft een hoge lob. Schutte maakt een snoekduik en kopt de bal. Docherty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Kurulashvili. Goede buitenspelval van de verdediging. Docherty maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kurulashvili kopt de bal weg. Schutte is nu in balbezit. Schutte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 6:0

67e minuut.
D`Angelo passt de bal met de wreef. Millán met een sublieme pass. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Borszéki probeert naar een medespeler te passen. Calzolaio rent richting de bal. Schutte rent richting de bal. Schutte draait met de bal, schiet en ... Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 7:0

74e minuut.
Leiser is nu in balbezit. Leiser passt de bal in één keer door. Kurulashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kurulashvili schiet op doel. Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Daar is Britner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo geeft een lange en hoge pass. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Millán kopt de bal weg. Żuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili schiet op doel. Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 8:0

79e minuut.
Kurulashvili is nu in balbezit. Żuchowski onderschept slim de pass. Schutte onderschept slim de pass. Schutte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 9:0

81e minuut.
Klungelig pakt Leiser de bal. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili speelt de bal door. Klungelig pakt Schutte de bal. Schutte draait met de bal, schiet en ... Docherty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
D`Angelo onderschept slim de pass. D`Angelo geeft een hoge lob. Schutte kopt de bal weg. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kurulashvili passt de bal met de wreef. Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal met de wreef. Daar is Schutte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schutte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kurulashvili rent richting de bal. Millán is nu in balbezit. Klungelig pakt Schutte de bal. Schutte draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 12%, Marsjanki 88%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Marsjanki 10:0