Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LA PARRILLA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3474
BARCELONGA Amazigh Team FC
by aut Plan A Tactiek TRY
42% Balbezit 58%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio met een sublieme pass. Wyrębek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Amazigh Team FC 0:1

22e minuut.
Momot geeft een lange en hoge pass. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora passt de bal met de wreef. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Taïeb geeft een lange en hoge pass. Momot heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal zonder na te denken. Cotenescu is nu in balbezit. Makridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Amazigh Team FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 45%, Amazigh Team FC 55%.
BARCELONGA - Amazigh Team FC 0:2

46e minuut.
Kembrowski komt het veld opgelopen. Olthof komt het veld opgelopen. Malikov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alzamora verovert de bal door een tackle van achteren. Alzamora passt de bal met de wreef. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Alzamora met een snelle inworp. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski geeft de bal voor. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Olthof verovert de bal door een tackle van achteren. Olthof met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zelelidis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Amazigh Team FC 1:2

58e minuut.
Schäfer passt de bal in één keer door. Van der Straeten met een sublieme pass. Alzamora speelt de bal door. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schäfer heeft problemen om de bal te vangen. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abdul-Mujib bokst de bal weg.

70e minuut.
Kembrowski passt de bal met de wreef. Daar is Alzamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alzamora passt de bal in één keer door. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abdul-Mujib trapt de bal weg van het doel. Olthof is nu in balbezit. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Mujib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zelelidis de bal. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof draait met de bal, schiet en ... Abdul-Mujib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zelelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelelidis geeft een lange en hoge pass. Alzamora kopt de bal weg. Klungelig pakt Kembrowski de bal. Kembrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Lefevre probeert naar een medespeler te passen. Van der Straeten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Straeten passt de bal met de wreef. Osorio geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora onderschept slim de pass. Alzamora probeert naar een medespeler te passen. Olthof rent richting de bal. Olthof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zelelidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alzamora met de inworp. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 34%, Amazigh Team FC 66%.
BARCELONGA - Amazigh Team FC 1:2