Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Luis Franzini
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6194
Defensor Sporting Club FC Bayern Munich
MUCHO HUEVO!! Tactiek The Best
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 40.8
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Jacquet speelt de bal door. Kõiv is nu in balbezit. Kõiv passt de bal zonder na te denken. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea schiet op doel. Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Canel rent richting de bal. Canel passt de bal in één keer door. Maire is nu in balbezit. Maire draait met de bal, schiet en ... Roo bokst de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - FC Bayern Munich 0:1

13e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez speelt de bal door. Membribes rent richting de bal. Membribes geeft de bal voor. Lorenzo krijgt zijn hoofd ertegen. Roo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kõiv passt de bal in één keer door. Paredes is nu in balbezit. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea draait met de bal, schiet en ... Vélez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Defensor Sporting Club - FC Bayern Munich 1:1

32e minuut.
Sánchez geeft een lange en hoge pass. Feldman heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - FC Bayern Munich 1:2

42e minuut.
Kõiv speelt de bal door. Jacquet geeft de bal voor. Folea kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensor Sporting Club 62%, FC Bayern Munich 38%.
Defensor Sporting Club - FC Bayern Munich 1:2

54e minuut.
Membribes passt de bal in één keer door. Daar is Feldman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maire onderschept slim de pass. Maire passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lorenzo de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Canel is nu in balbezit. Canel geeft een hoge lob. Membribes is nu in balbezit. Membribes geeft een hoge lob. Lorenzo probeert de bal met de borst te controleren. Roo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jacquet speelt de bal door. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez geeft een hoge lob. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canel kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Boritz rent richting de bal. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo speelt de bal door. Klungelig pakt Maire de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Canel kopt de bal weg. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folea rent richting de bal. Folea draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Defensor Sporting Club - FC Bayern Munich 2:2

87e minuut.
Gigena kan de bal niet met de borst controleren. Membribes verovert de bal door een tackle van achteren. Membribes speelt de bal door. Maire is nu in balbezit. Maire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensor Sporting Club 58%, FC Bayern Munich 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Defensor Sporting Club - FC Bayern Munich 2:2