Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Golden Tabby Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 275
Golden Tabby SKS Kadłuby
4-1-2-3 Tactiek Moja
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Sencar verovert de bal door een tackle van achteren. Sencar met een sublieme pass. Incorvaia speelt de bal door. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - SKS Kadłuby 1:0

12e minuut.
Soyer onderschept slim de pass. Andonyan onderschept slim de pass. Andonyan passt de bal zonder na te denken. Weishaar is nu in balbezit. Weishaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sokół is nu in balbezit. Aittoniemi onderschept slim de pass. Aittoniemi speelt de bal door. Węglocki rent richting de bal. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Tabby - SKS Kadłuby 1:1

21e minuut.
Văcaru met de inworp. Aittoniemi rent richting de bal. Figueiredo begaat een overtreding. Aittoniemi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aittoniemi kan niet meer verder spelen. Bülbüloğlu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Luxemburgo met een sublieme pass. Pakuła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văcaru. Văcaru krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Matallana de bal. Gőz speelt de bal door. Luxemburgo speelt de bal door. Văcaru geeft een lange en hoge pass. Węglocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pakuła passt de bal in één keer door. Incorvaia heeft problemen om de bal te vangen. Gőz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gőz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gőz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Căliman passt de bal in één keer door. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Szczęsny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorvaia geeft een hoge lob. Matallana heeft problemen om de bal te vangen. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan schiet op doel. Tuulaniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - SKS Kadłuby 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Tabby 46%, SKS Kadłuby 54%.
Golden Tabby - SKS Kadłuby 2:1

46e minuut.
Volkov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Çulcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Sokół verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Matallana probeert naar een medespeler te passen. Weishaar probeert naar een medespeler te passen. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan geeft een lange en hoge pass. Incorvaia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - SKS Kadłuby 3:1

59e minuut.
Matallana controleert de bal met de borst. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo met een sublieme pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Guede bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishaar onderschept slim de pass. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorvaia schiet op doel. Tuulaniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Mlynár komt het veld opgelopen. Segura García komt het veld opgelopen. Precel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Matallana is nu in balbezit. Matallana met een sublieme pass. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan haalt uit met een fantastische trap. Soyer probeert de bal aan de voet te houden. Precel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Volkov trapt de bal weg. Luxemburgo kopt de bal weg. Daar is Figueiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Matallana probeert de bal met de borst te controleren. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Szczęsny met de inworp. Căliman met een sublieme pass. Mlynár rent richting de bal. Mlynár geeft een lange en hoge pass. Paal! Węglocki rent richting de bal. Węglocki haalt uit met een fantastische trap. Volkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Tabby 56%, SKS Kadłuby 44%.
Golden Tabby - SKS Kadłuby 3:1